2015/06/26
Ik ga op vakantie en ik neem mee … mijn HUAWEI P8

Geen enkel onvergetelijk vakantiemomenten ontglipt je

Brussel, 26 juni 2015 – De examenstress is bijna achter de rug en het ‘to do’ lijstje op kantoor begint stilaan in te korten. Tijd voor een deugdoende vakantie!

Vergeet alvast niet voor je de koffer pakt om nog even bij de telecomspeciaalzaak binnen te springen om er de nagelnieuwe HUAWEI P8 op de kop te tikken.

De beste vakantiekiekjes ooit!

Je hoeft je reflexcamera niet meer mee te sleuren, de HUAWEI P8 is ook het fototoestel bij uitstek.

Lag je wat te lang in de zon en ben je eerder rood dan bruin. Geen probleem! De filter die het licht verzacht zorgt ervoor dat je op de foto’s een stralende teint hebt. Of wat dacht je van de Beauty mode, die voor de perfecte selfie zorgt.

Zin in een romatische strandwandeling bij maanlicht? De HUAWEI P8 zorgt er gewoon voor dat je ook bij weinig licht, de meest romantische foto maakt of imponeer je partner/vakantieliefje met het vastleggen van de sterrenhemel. Zoek je inspiratie, bezoek dan: https://www.youtube.com/watch?v=a5gR4DX8uTs

Op je volgend festival kan je voortaan ook het lichtspektakel vastleggen, dan zorgt de lightpainting stand van het toestel ervoor dat elke lichtflits wordt geregisteerd. Ideetjes doe je hier op: https://www.youtube.com/watch?v=LlWuUOYIqck

En er zijn nog meer leuke snufjes: Hangen je vingers vol zonnecreme, geen nood! Met de knokkel van je hand maak je voortaan ook screenshots.

Weet je nooit waar je je smartphone hebt achtergelaten en maak je je wat zorgen om het toestel op vakantie te verliezen? Dit toestel beschikt over een ‘Hello Buddy where are you’ functie, waardoor je voortaan aan het toestel zelf vraagt waar het ligt. Het toestel antwoord simpelweg ‘I am here’, lekker handig toch?

De HUAWEI P8 is niet alleen voorzien van een hoop nieuwe technische snufjes, hij ziet er gewoon ook modieus uit: extra dun (6,4 mm) waardoor hij ook wel in de broekzak van je short of zomertasje past, volledig in aluminium en met een extra groot scherm.

De HUAWEI P8, ligt nu ook in België in de telecom speciaalzaak tegen een adviesprijs van € 499 (3GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen). Hij is beschikbaar in stijlvolle kleuren: Mystic Champagne en Titanium Grey.