2015/10/28
HUAWEI G8: De smartphone voor wie het leven ten volle wil beleven

Het jongste lid van de HUAWEI G-reeks pakt uit met een camera van topkwaliteit, innovatieve vingerafdruktechnologie en een batterij die twee dagen meegaat.

Brussel, 28 oktober 2015 – Naast de komst van de HUAWEI Mate S vierde HUAWEI, dit jaar op IFA de lancering van de HUAWEI G8. Met de HUAWEI G8 – de opvolger van de populaire HUAWEI G7 – lanceert HUAWEI een nieuwe middenklasser voor mensen die zich aangesproken voelen door het motto ‘Life has no replay. Capture it all!’.

Het toestel combineert een modern design met een camera van topkwaliteit en innovatieve technologie tegen een scherpe prijs. De gebruiker kan memorabele momenten en ervaringen altijd en overal, snel en eenvoudig vastleggen in beelden van hoge kwaliteit.

Innovatie en efficiëntie ten top

De HUAWEI G8 treedt in de voetsporen van zijn beroemde voorgangers uit de G-reeks. Met het 5,5” full HD-scherm van de G8 bereikt HUAWEI een ​​ander niveau inzake technologie en innovatie. Het scherm (resolutie 1 920 x 1 080) is naadloos ingebouwd in het moderne design en de metalen behuizing heeft handige afmetingen. Het toestel is eenvoudig te ontgrendelen via de vingerafdruksensor (versie 2.0) aan de achterkant. Het duurt slechts een halve seconde om de gebruiker te identificeren.

De vingerafdruksensor doet ook dienst als ontspanknop van de camera’s van de HUAWEI G8, zodat de gebruiker in een handomdraai selfies kan maken. De 13 MP camera achteraan wordt ondersteund door een tweekleurige ledflitser en een optische beeldstabilisator (OIS). Die zorgen voor kristalheldere en expressieve beelden, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. De 5MP camera vooraan staat dan weer garant voor heel wat selfieplezier.

Eindeloze kracht

De HUAWEI G8 is uitgerust met de meest recente 5.1 Android™-versie. Bovendien zorgt EMUI 3.1 ervoor dat deze smartphone intuïtief te bedienen en eenvoudig aan te passen is. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 616-processor van Qualcomm™ en combineert 3 GB RAM-geheugen met een intern geheugen van 32 ​​GB (via microSD uitbreidbaar met maximaal 128 GB). De smartphone beschikt over een batterij van 3 000 mAh en kan tot 48 uur worden gebruikt zonder opladen. NFC, Bluetooth® 4.1 en wifi zijn standaard voorzien.

Prijs en beschikbaarheid

De HUAWEI G8 is vanaf nu in België verkrijgbaar in Mystic Champagne en Space Grey. De aanbevolen verkoopprijs is 449 Euro.

Content End