2016/01/15
HUAWEI werkt samen met Swarovski aan de nieuwe HUAWEI WATCH ‘Jewel’ en ‘Elegant’

Na de succesvolle lancering van de beste smartwatch van 2015: de sprankelende en schitterende nieuwe modellen voor vrouwen

Brussel, 15 januari 2016 De HUAWEI Consumer Business Group (BG) kondigde op de Consumer Electronics Show in Las Vegas de lancering van de ‘Jewel’ en ‘Elegant’ versies aan van de premium smartwatch van 2015. In samenwerking met Swarovski is de HUAWEI WATCH de illustratie van de vrouwelijk touch van HUAWEI. De HUAWEI ‘Jewel’ en ‘Elegant’ zullen vanaf april beschikbaar zijn in België.

Tijdloze schoonheid, voor elke gelegenheid

De nieuwe modellen Jewel en Elegant vullen de Classic, de Active en de Elite smartwatches aan die vorig jaar bijzonder positief werden onthaald. Rond het vergulde frame in roségoud van de Jewel zijn 68 zirkonen van 1,5 mm van Swarovski gezet. Zo schittert en schijnt deze smartwatch als geen andere smartwatch op de markt.

De Elegant is discreter met een gekarteld patrooneffect rond het vergulde frame in roségoud.

De HUAWEI WATCH Jewel en Elegant krijgen een bandje uit echt Italiaans leer dat in het parelwit en saffierblauw verkrijgbaar is. Bovendien beschikken ze over meer dan 40 wijzerplaten, waaronder 10 exclusieve vrouwelijke designs.

HUAWEI WATCH, het perfecte huwelijk tussen mode en technologie

Het klassieke design van de Jewel en de Elegant beschikken over dezelfde toonaangevende specificaties als de originele HUAWEI WATCH, geïnspireerd door de producten van de Zwitserse horlogefabrikanten. Dit betekent onder meer dat ze uitgerust zijn met krasbestendig saffierkristal (de favoriete keuze van de Zwitserse fabrikanten van exclusieve modellen) over hun volledig ronde wijzerplaten van 44 mm. Beide modellen danken hun stevigheid aan het duurzame koud gesmede roestvrij staal, dat tijdens de productie met roségoud wordt verguld.

De HUAWEI WATCH werkt met Android Wear™, is compatibel met zowel met Android als iOS en waarschuwt de gebruikster wanneer ze een oproep, een sms-bericht, een instant message of een mailbericht ontvangt. Via bluetooth kan de watch ook aan draadloze headphones worden gekoppeld. Zo kan de gebruikster offline naar gedownloade muziek luisteren tijdens het sporten. Dankzij de stembesturingsfunctie zijn niet alleen de muziek maar ook de navigatiemogelijkheden te bedienen. Daardoor is deze smartwatch de ideale metgezel tijdens het joggen. De ingebouwde hartslagsensor meet de hartslag op een nauwkeurige manier en de 6-assige bewegingssensor kan activiteiten zoals wandelen, lopen en bergbeklimmen identificeren.

Deze hoogwaardige smartwatch is geïnspireerd op tijdloze horloges en combineert mode en technologie als geen ander.