2017/08/21
De HUAWEI P10 wint Smartphone Camera 2017-2018 op EISA awards

De HUAWEI WATCH 2 werd verkozen als Best Wearable Device en de Honor 8 Pro wint de European Consumer Smartphone award


hot press

België, Brussel (16 augustus 2017) – De HUAWEI P10 werd uitgeroepen tot European Smartphone Camera 2017 - 18 door de European Image and Sound Association (EISA). EISA vertegenwoordigt gespecialiseerde media uit het volledige spectrum van consumenten elektronica. Naast de HUAWEI P10 werd bovendien ook aan twee andere producten uit de HUAWEI familie een award toegekend:de HUAWEI WATCH 2 won de award voor Best Wearable Device, terwijl de Honor 8 Pro de prijs van beste smartphone voor consumenten wegkaapte (European Consumer Smartphone award).


hot press

Dirk Pauwels, Country Director HUAWEI Consumer BG België:“De EISA awards behoren tot de meest prestigieuze prijzen in de Europese technologiewereld. We zijn dan ook ontzettend trots dat we voor drie van onze toestellen een award in ontvangst mogen nemen. De EISA award voor de HUAWEI P10 onderstreept onze strategie om te blijven inzetten op innovatie en design in het hogere smartphonesegment, waarvan onze P-Serie de exponent is. Sinds 2013 werd de European Consumer Smartphone award voor vier opeenvolgende Jaren uitgereikt aan een toestel uit onze P-Serie. Dat is een erkenning voor de combinatie van een indrukwekkende technische fiche, uitzonderlijk design en een gebruiksvriendelijke interface. De award voor onze HUAWEI WATCH 2 zien we als een beloning van onze inspanningen van de voorbije jaren in het segment van de wearables, dat we als een belangrijke groeimarkt beschouwen. De award toont aan dat we hier op de goede weg zijn. We stellen tenslotte met veel plezier vast dat de jury ook de Honor 8 Pro naar waarde weet te schatten en zijn vereerd dat de European Consumer Award zo ook dit jaar binnen onze familie blijft.”


hot press

De erkenning op de EISA awards ligt in lijn met de sterke markprestaties van HUAWEI. In de eerste 6 maanden van dit jaar nam het aantal verkochte HUAWEI toestellen wereldwijd toe met 20,6% waardoor het marktaandeel van HUAWEI intussen 9,8% bedraagt. HUAWEI bezet verder de 49ste plaats op BrandZ’s ranking van meest waardevolle wereldwijde merken.   


Officieel EISA Award citaat voor de EISA EISA Smartphone Camera 2017 - 2018:de HUAWEI P10:


hot press

HUAWEI's laatste vlaggenschip is in bijna alle opzichten een verbetering. Met zijn design, bestaande uit een diamantgeslepen body en eigenzinnige nieuwe kleuren, over de snellere en veiliger Kirin 960 Octa-core chipset, tot de kers op de taart:de Leica camera. Het dubbele lenssysteem aan de achterkant van het toestel is nu uitgerust met een monochrome sensor van 20 miljoen pixels en een kleurensensor van 12 miljoen pixels, waardoor de introductie van de gloednieuwe Portretmodus prachtige portretfotografie mogelijk maakt. Aan de voorzijde is er de 8 miljoen pixel F1.9 selfie camera, die ook de portretmodus ondersteunt, en die gebruik maakt van Leica’s slimme herkenningstechnologie. Die maakt het shot bijvoorbeeld breder wanneer er meer mensen op de foto staan. Voor een nog professionelere fotografie ervaring adviseert EISA de HUAWEI P10 Plus.


Officieel EISA Award citaat voor de EISA Wearable Device 2017 - 2018:de HUAWEI WATCH 2:


hot press

Of je nu op zoek bent naar een stijlvolle timekeeper of een handige partner om te sporten, de HUAWEI WATCH 2 is het toestel dat je nodig hebt. Dit slimme horloge is zowel verkrijgbaar in een klassieke als in een sportversie, en werkt volledig onafhankelijk dankzij de geïntegreerde 4G connectiviteit. De keramische bekleding en aanpasbare interface zorgen voor een stijlvol voorkomen in elke situatie. Uitgerust met GPS en hartslagbewaking is de HUAWEI WATCH 2 een perfecte partner voor uw dagelijkse training. De slimme apps - samen met de assistent van Google – bewijzen elke dag hun nut. Het cirkelvormige, kristalheldere en water resistente 1,2 inch AMOLED-scherm en de batterij-autonomie van twee dagen maken van het toestel een onmisbare metgezel, waar je ook heen gaat.


Over de HUAWEI Consumer Business Group


hot press

De producten en diensten van HUAWEI zijn verkrijgbaar in meer dan 170 landen, waardoor het merk een derde van de wereldbevolking bedient. Het merk beschikt ook over 16 R&D-centra in Europa, US en China en 3 R&D sites in België. De HUAWEI Consumer Business Group is een van de drie business units van HUAWEI en biedt mobiele telefoons, mobiele breedbandapparaten, apparaten voor thuisgebruik en clouddiensten aan. HUAWEI heeft meer dan 20 jaar ervaring in de telecomsector, beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk, en heeft overal ter wereld belangrijke bedrijfsactiviteiten en partners. We willen consumenten de nieuwste technologie aanbieden en mensen overal ter wereld blij maken met technologische innovaties. HUAWEI houdt woord en maakt dromen waar.


hot press

Ga voor meer informatie naar www.huaweimobile.be. Volg ons voor regelmatige updates over de HUAWEI Consumer BG via:


hot press

Facebook:https://www.facebook.com/huaweimobilebe


hot press

Twitter:www.twitter.com/HuaweiMobileBE


hot press

Instagram:www.instagram.com/huaweimobilebe/


hot press

YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCAsYDmHYDpEut0yMNxQ0P5g


Agency contact:


hot press

Thomas Vermeeren


hot press

Hill & Knowlton Strategies


hot press

thomas.vermeeren@hkstrategies.com


hot press

+32 2 737 95 00