2017/10/16
HUAWEI Mate 10 lite – ideaal voor de social savvy gebruiker

Toestel in België beschikbaar tegen midden november

MÜNCHEN – 16 oktober 2017 – De HUAWEI Mate 10 lite werd als aanvulling op de Kirin 970 toestellen geïntroduceerd in München. De HUAWEI Mate 10 lite is ideaal voor de jonge social savvy gebruiker die high-end foto’s en video’s wil kijken en maken. De viervoudige camera set-up en het indrukwekkende 5,9 inch scherm geven de Instagram-, Whatsapp- of Snapchatcontent van gebruikers een totaal nieuwe dimensie.

Vier dingen die je moet weten over de HUAWEI Mate 10 lite:
1. Vier lenzen: De HUAWEI Mate 10 lite is voor én achter uitgerust met een dubbele camera:Voor de beste selfies gebruik je de gecombineerde 13 en 2 megapixel front dual-lens camera. Deze komt tot leven doordat de 13 megapixelcamera levensecht beeld vastlegt, terwijl de 2 megapixelcamera de diepte toevoegt. De camera achteraan overtroeft dit met de 16 en 2 MP dual-lens camera.
2. 5,9 inch scherm op een 5,5 inch telefoon:Dankzij HUAWEI’s FullView scherm, heeft de HUAWEI Mate 10 lite in vergelijking met de HUAWEI P10 Plus met 83 procent screen-to-body ratio een scherm dat in verhouding 10% groter is. Netflixen op de trein zal nooit meer hetzelfde zijn.
3. De schoonheid van symmetrie:De HUAWEI Mate 10 lite heeft perfecte symmetrische looks. Het prachtige FullView scherm loopt soepel over in de zachte randen van het toestel. Op de achterkant vindt de smartphoneliefhebber de vingerafdruksensor om de HUAWEI Mate 10 lite op een snelle en veilige manier te ontgrendelen. De HUAWEI Mate 10 lite is beschikbaar in de kleuren graphite black, prestige gold en aurora blue.
4. De perfecte balans tussen software en hardware:HUAWEI begrijpt het belang van een harmonieuze samenwerking tussen de verschillende componenten van de smartphone. De HUAWEI Mate 10 lite's 16nm 8-core Kirin 659 chipset kent een maximale processorsnelheid van maar liefst 2,36 GHz. In combinatie met het 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslagruimte kan de HUAWEI Mate 10 lite gemakkelijk meerdere taken gelijktijdig uitvoeren. Dit alles wordt aangedreven door het (Android 7) EMUI 5.1 besturingssysteem. Daardoor kan de HUAWEI Mate 10 lite leren van het gedrag van de gebruiker en dat gedrag zelfs voorspellen. Hierdoor kan de smartphone z'n hardware en software afstemmen op de app-voorkeuren van de gebruiker. Bovendien kan de oplader thuisblijven, want de 3 340 mAh batterij kan bij normaal gebruik tot wel twee dagen mee.

Prijs en beschikbaarheid

In België zal de HUAWEI Mate 10 lite vanaf midden november te koop worden aangeboden tegen een adviesprijs van €349, inclusief btw. Het toestel heeft 4 GB RAM en 64 GB ROM geheugen en zal beschikbaar zijn in de kleuren Graphite Black, Prestige Gold en Aurora Blue.

Over de HUAWEI Consumer Business Group

De producten en diensten van HUAWEI zijn verkrijgbaar in meer dan 170 landen, waardoor het merk een derde van de wereldbevolking bedient. Het merk beschikt ook over 16 R&D-centra in Europa, US en China en 3 R&D sites in België. De HUAWEI Consumer Business Group is een van de drie business units van HUAWEI en biedt mobiele telefoons, mobiele breedbandapparaten, apparaten voor thuisgebruik en clouddiensten aan. HUAWEI heeft meer dan 20 jaar ervaring in de telecomsector, beschikt over een uitgebreid wereldwijd netwerk, en heeft overal ter wereld belangrijke bedrijfsactiviteiten en partners. We willen consumenten de nieuwste technologie aanbieden en mensen overal ter wereld blij maken met technologische innovaties. HUAWEI houdt woord en maakt dromen waar.

Ga voor meer informatie naar www.huaweimobile.be. Volg ons voor regelmatige updates over de HUAWEI Consumer BG via:
Facebook:https://www.facebook.com/huaweimobilebe
Twitter:www.twitter.com/HuaweiMobileBE
Instagram:www.instagram.com/huaweimobilebe/
YouTube:https://www.youtube.com/channel/UCAsYDmHYDpEut0yMNxQ0P5g

Contact agentschap:

Thomas Vermeeren
Hill & Knowlton Strategies
thomas.vermeeren@hkstrategies.com
+32 2 737 95 00

HUAWEI BE contact:

Jurgen Thysmans
PR & Digital Marketing Manager
thysmans.jurgen@huawei.com
+32 477 477 852