Dual sim-instellingen configureren

Toepasselijke producten: HUAWEI Mate 20 Pro(single sim card 6gb+128gb、dual sim card 6gb+128gb)
Toepasselijke producten:
zoekresultaat, selecteer a.u.b.
Geen zoekresultaat, selecteer a.u.b.
zoom in pic
Dual sim-instellingen configureren

Ga naar Instellingen > Mobiel netwerk > SIM-beheer en stel simkaart 1 of simkaart 2 in als de standaardsimkaart voor mobiele data of oproepen.

Oproepen doorschakelen tussen simkaarten inschakelen

Als u het doorschakelen van oproepen tussen twee simkaarten hebt ingeschakeld, worden inkomende oproepen naar een simkaart die niet beschikbaar is, naar de andere doorgeschakeld.

Deze functie vereist ondersteuning van uw mobiele provider. Neem voor meer informatie contact op met uw provider.

1. Ga naar Instellingen > Mobiel netwerk > SIM-beheer > Oproepen doorschakelen tussen simkaarten.

2. Selecteer een modus voor oproep doorschakelen en zet de bijbehorende schakelaar aan.

Oproepen doorschakelen tussen simkaarten is ingeschakeld wanneer beide schakelaars aan staan.

Slimme dataknop

Als er twee simkaarten in uw apparaat zijn geplaatst, kunt u de Slimme dataknop inschakelen. Uw apparaat schakelt automatisch over op de simkaart voor mobiele data om uw internetervaring te optimaliseren.

Ga naar Instellingen > Mobiel netwerk > SIM-beheer en schakel Schakel van dataverbinding tijdens oproepen in.

De twee simkaarten moeten elk van een andere provider afkomstig zijn.