HUAWEI Gold Member VIP Service

VIP SERVICE

3 jaar garantie

U krijgt bovenop de standaard garantie van twee jaar, een extra jaar fabrieksgarantie voor uw product.

Binnen 3 maanden een defect? Gratis vervanging van het product

Indien uw toestel gedurende de eerste drie maanden na aankoop een defect heeft en het defect ook binnen de garantievoorwaarden valt, dan wordt uw toestel eenmalig vervangen (i.p.v. reparatie).

Om in aanmerking te komen voor VIP Service, zijn er enkele voorwaarden van toepassing; zie de HiCare app op uw toestel voor meer informatie.

Voorwaarden

Om te kunnen profiteren van VIP Service moet u:
Binnen één maand na de aankoop van het toestel, via de vooraf geïnstalleerde HiCare app op uw toestel registeren voor de VIP Service.
&
Een geldig aankoopbewijs van het toestel bewaren, waarop de aankoopdatum is aangegeven. Deze heeft u nodig wanneer u gebruik wilt maken van VIP Service.
Meer informatie vindt u hier:

Het activeren van VIP Service

Open de vooraf geïnstalleerde HiCare app op uw toestel.

Log in met uw HUAWEI ID-account als hierom wordt gevraagd. U moet een HUAWEI ID-account hebben gecreëerd om de registratie te activeren.

Als u vanaf de HiCare app inlogt op uw HUAWEI ID-account, wordt de registratie van de Gold Member VIP Service automatisch geactiveerd.

Er moet een pop-up op het scherm verschijnen die de activering van uw lidmaatschap bevestigt.

Het gebruik van het VIP Service

Stuur uw toestel met het geldige aankoopbewijs naar het dichtstbijzijnde HUAWEI servicecentrum.

Bel indien nodig de HUAWEI hotline voor assistentie en informatie over het dichtstbijzijnde servicecentrum.

U kunt de informatie over het adres van het servicecentrum van HUAWEI en het nummer van de hotline in de HiCare app vinden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

• Servicecentrum
  • Bel ons Taal: Num: Tijd: