Performance

Performance

BESTURINGSSYSTEEM

Krachtige performance

Het nieuwste EMUI 8.0 en Android Oreo besturingssysteem met 32 GB* geheugen op de HUAWEI MediaPad M5 (8,4" en 10,8").

CPU

Kirin 960-chip serie

Of je nu films kijkt of games speelt, de krachtige Kirin 960-chip biedt je ultieme snelheid voor de beste videokwaliteit en een langere levensduur van de batterij.

SNEL OPLADEN

Opladen in minuten

Dankzij de nieuwste 9V2A FastCharge-technologie kun je al na 30 minuten opladen tot 1,5 uur lang video bekijken. Na volledig opladen kijk je 10 uur lang met de HUAWEI MediaPad M5 (8,4"), of wel 12 uur met de HUAWEI MediaPad M5 (10,8"). Gemiddelde waarden. Gebaseerd op testresultaten van het Huawei Lab.** Accuduur is sterk afhankgelijk van de manier waarop de tablet wordt gebruikt.****Als gevolg van beperkingen in CPU-processingpower en het geheugen dat door het besturingssysteem en voorgeïnstalleerde applicaties wordt gebruikt, is de daadwerkelijke geheugenruimte die beschikbaar is voor gebruikers minder dan de nominale geheugencapaciteit. De daadwerkelijk beschikbare geheugenruimte verandert afhankelijk van applicatie-updates, handelingen van de gebruiker en andere gerelateerde factoren.


**Gebaseerd op testresultaten van het HUAWEI Lab. Testomgeving in het laboratorium: temperatuur 25°C, relatieve luchtvochtigheid 45% tot 80%. De tablet werd met de standaard HUAWEI-lader opgeladen van 1% in stand-by-status op een 4G-netwerk. De video heeft een resolutie van 1080p en werd afgespeeld met een helderheid van 40%.


***Alle data in de voorgaande pagina's zijn theoretische waarden, vastgelegd door interne HUAWEI laboratoria door middel van tests uitgevoerd onder specifieke omstandigheden. Voor meer informatie verwijzen we naar de eerder genoemde productkenmerken. Daadwerkelijke.

: