2020/03/26

Η σειρά HUAWEI P40 σηματοδοτεί την εποχή της οραματιστικής φωτογραφίας

Με τον μεγαλύτερο αισθητήρα CMOS της Huawei έως σήμερα, η σειρά HUAWEI P40 προσφέρει φωτογραφίες υψηλής ευκρίνειας κάθε στιγμή της ημέρας χάρη στις ισχυρές κάμερες, τις υψηλές επιδόσεις 5G και την κορυφαία σχεδίαση

Ο όμιλος Huawei Consumer Business Group (BG) παρουσίασε σήμερα τα μοντέλα HUAWEI P40 Pro+, HUAWEI P40 Pro και HUAWEI P40, τα κορυφαία smartphone της νέας σειράς HUAWEI P40 που διαθέτουν σχεδίαση αιχμής με πρωτοποριακές καινοτομίες στην κάμερα οι οποίες διευρύνουν σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες λήψης φωτογραφιών και βίντεο με χρήση κινητών συσκευών. Ο όμιλος Huawei Consumer Business Group (BG) παρουσίασε σήμερα τα μοντέλα HUAWEI P40 Pro+, HUAWEI P40 Pro και HUAWEI P40, τα κορυφαία smartphone της νέας σειράς HUAWEI P40 που διαθέτουν σχεδίαση αιχμής με πρωτοποριακές καινοτομίες στην κάμερα οι οποίες διευρύνουν σε μεγάλο βαθμό τις δυνατότητες λήψης φωτογραφιών και βίντεο με χρήση κινητών συσκευών.

Η σειρά HUAWEI P40 συνεχίζει την παράδοση των εξαιρετικών δυνατοτήτων απεικόνισης της σειράς. Ο μεγάλος αισθητήρας 1 / 1,28 ιντσών διαθέτει συγχωνευμένα pixel μεγέθους 2,44 μm αυξάνοντας δραματικά την πρόσληψη φωτός για ενισχυμένη απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ η νέα περισκοπική σχεδίαση προσφέρει πραγματικό οπτικό ζουμ 10x. Η σειρά HUAWEI P40 διαθέτει το Kirin 990 5G και υποστηρίζει 5G υψηλής ταχύτητας και Wi-Fi 6 Plus. Το προηγμένο υλικό παρέχεται σε ένα όμορφο και compact περίβλημα το οποίο διαθέτει την οθόνη Quad-Curve Overflow Display της HUAWEI που προσφέρει εξαιρετική ευελιξία και απόδοση απόκρισης.

Ο Richard Yu, CEO του ομίλου Huawei Consumer BG, δήλωσε: «Η σειρά HUAWEI P χαρακτηριζόταν πάντα από πρωτοποριακή αισθητική και προσιτό υλικό απεικόνισης ανώτερης ποιότητας, αντιπροσωπεύοντας τις καλύτερες πτυχές της βιομηχανικής σχεδίασης και της τεχνολογίας. Με έναν εξαιρετικό αισθητήρα, συστήματα κάμερας τα οποία έχουμε σχεδιάσει σε συνεργασία με τη Leica, ένα ισχυρό chipset και τη μηχανή HUAWEI XD Fusion Engine, η σειρά HUAWEI P40 αποτελεί λαμπρό παράδειγμα της αφοσίωσής μας και προσφέρει μια εμπειρία υψηλής ευκρίνειας κάθε στιγμή της ημέρας, η οποία βοηθά τους καταναλωτές να δώσουν ζωή στο δημιουργικό όραμά τους.»

Πρωτόγνωρη σχεδίαση

Τα μοντέλα HUAWEI P40 Pro και HUAWEI P40 Pro+ διαθέτουν την οθόνη Quad-Curve Overflow Display της HUAWEI. Εμπνευσμένη από την τέχνη της κίνησης, η οθόνη διαθέτει καμπύλα άκρα και στις τέσσερις πλευρές, τα οποία της δίνουν ένα σχήμα που θυμίζει νερό που ετοιμάζεται να ξεχειλίσει από ένα γεμάτο ποτήρι. Τα εξαιρετικά στενά πλαίσια και οι κομψές στρογγυλεμένες γωνίες εξασφαλίζουν εργονομική λαβή και εξαλείφουν σχεδόν τα περιθώρια, ενώ το βελτιωμένο πρόγραμμα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη προσφέρει 30% ταχύτερη βιομετρική επαλήθευση ταυτότητας.

Διαθέσιμα σε τρία γυαλιστερά φινιρίσματα –Λευκό του πάγου, Βαθύ μπλε και Μαύρο– και σε δύο πρωτοποριακά διαθλαστικά ματ φινιρίσματα –Ροζ χρυσό και Ασημί– το HUAWEI P40 Pro και το HUAWEI P40 χαρακτηρίζονται από κλασσική κομψότητα σε κάθε πλευρά τους. Το HUAWEI P40 Pro+ διαθέτει μια εκπληκτική πίσω πλευρά από μαύρο κεραμικό υλικό νανοτεχνολογίας, ψημένο και γυαλισμένο έτσι ώστε να αντέχει στον χρόνο, χαρίζοντας απίστευτη ανθεκτικότητα και διαχρονικό στυλ. Αυτό το μοναδικό σχέδιο είναι διαθέσιμο σε δύο χαρακτηριστικά χρώματα: Λευκό κεραμικό και Μαύρο κεραμικό.

Φωτογράφιση υψηλής ευκρίνειας κάθε στιγμή της ημέρας

Η σειρά HUAWEI P40 διαθέτει το σύστημα κάμερας Ultra Vision Camera της Leica, σε διαμορφώσεις τριπλής, τετραπλής και πενταπλής κάμερας. Το HUAWEI P40 προσφέρει εξαιρετικά φωτογραφικά αποτελέσματα με υπερευρυγώνιο φακό, ευρυγώνιο φακό και τηλεφακό. Το HUAWEI P40 Pro διαθέτει μια εξελιγμένη έκδοση της τετραπλής κάμερας της Leica με μια πιο ισχυρή υπερευρυγώνια κινηματογραφική κάμερα και κάμερα ToF, καθώς και ζουμ SuperSensing 50x. Το HUAWEI P40 Pro+ επιτρέπει στους καταναλωτές να δουν όσα δεν έχουν δει ποτέ πριν με το SuperZoom Array, το οποίο υποστηρίζει πραγματικό οπτικό ζουμ 10x και μέγιστο ψηφιακό ζουμ 100x.

Ο αισθητήρας Ultra Vision Sensor της HUAWEI που διαθέτουν όλα τα μοντέλα της σειράς HUAWEI P40 είναι ο μεγαλύτερος αισθητήρας CMOS της Huawei έως σήμερα. Με μέγεθος 1 / 1,28 ίντσες διαγώνια, υποστηρίζει συγχώνευση pixel για την επίτευξη pixel μεγέθους 2,44 μm και αυτόματη εστίαση πλήρους pixel Octa PD για υψηλή ταχύτητα εστίασης κάθε στιγμή της ημέρας, ενώ η μηχανή HUAWEI XD Fusion Engine ενσωματώνει και επεξεργάζεται δεδομένα από πολλές κάμερες για συνολική βελτίωση της ποιότητας εικόνας.

Το HUAWEI P40 Pro φέρνει πολύ μακρινά αντικείμενα κοντά, χάρη στο οπτικό ζουμ 5x, το Hybrid Zoom 10x και το μέγιστο ψηφιακό ζουμ 50x. Για πρώτη φορά, η κάμερα με τηλεφακό με οπτικό ζουμ 5x του HUAWEI P40 Pro περιλαμβάνει διάταξη χρωματικού φίλτρου RYYB για μεγαλύτερη πρόσληψη φωτός και βελτιωμένη ποιότητα των λήψεων με ζουμ. Η σειρά HUAWEI P40 Pro+ διαθέτει SuperZoom Array 100x με νέα περισκοπική σχεδίαση που αντανακλά το φως πέντε φορές, επεκτείνοντας τη διαδρομή του φωτός κατά 178% ώστε να υποστηρίξει πραγματικό οπτικό ζουμ 10x. Η οπτικά σταθεροποιημένη ευρυγώνια κάμερα Ultra Vision και το SuperZoom Array λειτουργούν παράλληλα με τον αλγόριθμο AI για τριπλή λειτουργία OIS+AIS η οποία προσφέρει απίστευτα βελτιωμένη σταθεροποίηση φωτογραφίας και βίντεο.

Ο τόνος και η υφή του δέρματος αναπαράγονται πιστά με τον νέο αισθητήρα θερμοκρασίας χρώματος πολλαπλού φάσματος και τον αλγόριθμο AI AWB που αυξάνουν την ακρίβεια χρώματος κατά 45%. Αλγόριθμοι βαθιάς μάθησης προσφέρουν βελτιστοποίηση πορτρέτων σε πραγματικό χρόνο ενισχύοντας τον φωτισμό και τη λεπτομέρεια. Τα μοντέλα HUAWEI P40 Pro και HUAWEI P40 Pro+ διαθέτουν κάμερα αυτόματης εστίασης 32MP και υπέρυθρη κάμερα βάθους που υποστηρίζουν αυτόματη εστίαση και αναπαραγωγή θολώματος για τη δημιουργία των ίδιων εξαιρετικών εφέ πορτρέτου που είναι χαρακτηριστικά των συσκευών Huawei, καθώς και υπέρυθρο ξεκλείδωμα μέσω προσώπου για το ξεκλείδωμα της συσκευής ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η σειρά HUAWEI P40 παρουσιάζει επίσης το HUAWEI Golden Snap, το οποίο περιλαμβάνει την Καλύτερη στιγμή AI, μια νέα δυνατότητα έξυπνης φωτογράφισης που επιλέγει τα καλύτερα καρέ από μια κινούμενη φωτογραφία. Οι λειτουργίες αφαίρεσης περαστικών AI και αφαίρεσης αντανάκλασης AI διαγράφουν ανεπιθύμητα αντικείμενα και λάμψεις από το καρέ, επιτρέποντας στους χρήστες να βελτιώσουν εύκολα τις εικόνες τους μετά τη λήψη.

Μια ισχυρή βιντεοκάμερα σε μέγεθος τσέπης

Η υπερευρυγώνια κινηματογραφική κάμερα 40 MP του HUAWEI P40 Pro και του HUAWEI P40 Pro+ διαθέτει εστιακό μήκος ισοδύναμο με 18 mm και αισθητήρα 1 / 1,54 ιντσών που υποστηρίζει την αναλογία εικόνας 3:2. Αυτή η κάμερα ενσωματώνει την τεχνολογία SedecimPixel Fusion που υποστηρίζει συγχώνευση pixel 16 σε 1, παράγοντας υπερμεγέθη pixel 4,48 μm για την αύξηση της ευαισθησίας φωτός έως την τιμή ISO51200 και για την παροχή δυνατότητας λήψης βίντεο σε υπεραργή κίνηση 7680 fps.

Η σειρά HUAWEI P40 υποστηρίζει εφέ θολώματος σε πραγματικό χρόνο για βίντεο. Όπως και τα αποτελέσματα που παρέχει ένας φακός με ευρύ διάφραγμα, αυτή η δυνατότητα προσθέτει προοδευτική ενεργοποίηση θολώματος που βοηθά να αναδειχθεί το κύριο θέμα της λήψης. Η κάμερα με τηλεφακό μπορεί να τραβήξει πλάνα υψηλής ποιότητας με ζουμ, καθώς και βίντεο με παρέλευση χρόνου 4K. Το ζουμ κατευθυντικού ήχου, το οποίο διατίθεται στα μοντέλα HUAWEI P40 Pro και HUAWEI P40 Pro+, επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν ζουμ σε μια πηγή ήχου και να μεγεθύνουν την ένταση του ήχου της ταυτόχρονα.

Το κέντρο δύναμης 5G για απόλυτη συνδεσιμότητα

Η σειρά HUAWEI P40 υποστηρίζεται από το Kirin 990 5G για την παροχή ενσωματωμένης συνδεσιμότητας 5G με την πιο ολοκληρωμένη υποστήριξη ζώνης 5G, ισχυρή απόδοση AI και αποδοτικότητα ισχύος. Η απόκριση της οθόνης και η εμπειρία παιχνιδιού έχουν περάσει στο επόμενο επίπεδο χάρη στην αναβαθμισμένη μηχανή απόδοσης γραφικών που αξιοποιεί στο μέγιστο την οθόνη 90 Hz των μοντέλων HUAWEI P40 Pro και HUAWEI P40 Pro+. Η τεχνολογία Wi-Fi 6 Plus 160 MHz που διαθέτουν όλα τα μοντέλα της σειράς προσφέρει συνδεσιμότητα υψηλής ταχύτητας με υποστήριξη μέγιστης θεωρητικής ταχύτητας μετάδοσης 2400 Mbps. Το μοντέλο HUAWEI P40 Pro+ διατίθεται με τον κορυφαίο στον κλάδο, ασύρματο φορτιστή HUAWEI SuperCharge 40 W για γρήγορη και εύκολη φόρτιση. Το chipset είναι προστατευμένο από υπερθέρμανση με προηγμένα συστήματα ψύξης, συμπεριλαμβανομένου του ειδικά σχεδιασμένου συστήματος SuperCool 4 σε 1 στο μοντέλο HUAWEI P40 Pro+, για την παραγωγή εξαιρετικής απόδοσης.

Το λειτουργικό σύστημα EMUI 10.1 παρέχει μια πληθώρα νέων δυνατοτήτων που επιτρέπουν πλουσιότερη, πιο απρόσκοπτη λειτουργία AI Life. Το HUAWEI MeeTime υποστηρίζει βιντεοκλήση Full HD 1080p σε smartphone και tablet Huawei και σε τηλεοράσεις HUAWEI Vision, και προσφέρει καθαρή ποιότητα εικόνας ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή αδύναμου σήματος. Οι χρήστες μπορούν επίσης να κάνουν κοινή χρήση της οθόνης του τηλεφώνου τους με τον συνομιλητή τους κατά τη διάρκεια της βιντεοκλήσης και να κρατούν σημειώσεις για να μοιράζονται γρήγορα τις σκέψεις τους.

Το Huawei Share διευκολύνει τη μεταφορά αρχείων υψηλής ταχύτητας μεταξύ του smartphone και άλλων συσκευών, όπως tablet και υπολογιστών. Με το Huawei Share στη σειρά HUAWEI P40, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιούν ροή μουσικής σε ένα έξυπνο ηχείο, να ξεκινούν προβολή οθόνης και να συνδέονται σε Wi-Fi πατώντας τη συσκευή με την οποία θέλουν να συνδεθούν στο τηλέφωνό τους. Η νέα λειτουργία που έχει προστεθεί στο Multi-screen Collaboration επιτρέπει στους χρήστες να απαντούν εύκολα σε βιντεοκλήσεις ή φωνητικές κλήσεις με λειτουργία hands-free απευθείας μέσω του PC και να ανοίγουν αρχεία και υπερσυνδέσμους στο smartphone με εγγενείς εφαρμογές υπολογιστή για βελτίωση της παραγωγικότητας.

Η Huawei συνεργάζεται στενά με προγραμματιστές σε όλον τον κόσμο για να προσφέρει μεγάλη ποικιλία διεθνών και τοπικών εφαρμογών στο AppGallery, το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei. Οι χρήστες μπορούν επίσης να απολαύσουν μια πλούσια βιβλιοθήκη ποιοτικών ψυχαγωγικών μέσων στις εφαρμογές HUAWEI Video, Μουσική HUAWEI και Πρόγραμμα ανάγνωσης HUAWEI, με συνεχείς νέες προσθήκες από κορυφαίους παρόχους περιεχομένου.

Παράλληλα με τη σειρά HUAWEI P40, η Huawei παρουσίασε επίσης το HUAWEI WATCH GT 2e, το HUAWEI Sound X και τα τελευταία μοντέλα γυαλιών HUAWEI X GENTLE MONSTER Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της για όλα τα σενάρια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους καταναλωτές να απολαύσουν βελτιωμένες ψηφιακές δυνατότητες σε όλες τις πτυχές της ζωής τους.

Πληροφορίες για τον όμιλο Huawei Consumer BG

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei είναι διαθέσιμα σε περισσότερες από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το ένα τρίτο του παγκόσμιου πληθυσμού. Δεκατέσσερα κέντρα έρευνας και ανάπτυξης έχουν συσταθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Ρωσία, την Ινδία και την Κίνα. Ο όμιλος Huawei Consumer BG είναι μία από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες της Huawei και καλύπτει smartphone, υπολογιστές και tablet, φορετές συσκευές, υπηρεσίες cloud κ.λπ. Το παγκόσμιο δίκτυο της Huawei βασίζεται στην εμπειρία της στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών που μετρά πάνω από 32 χρόνια και έχει ως αποστολή του να προσφέρει τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις σε καταναλωτές σε όλον τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα https://consumer.huawei.com

Για τακτικές ενημερώσεις σχετικά με τον όμιλο Huawei Consumer BG, ακολουθήστε μας στο:

[1] Η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη μέσω ενημέρωσης HOTA. Η δυνατότητα HUAWEI MeeTime υποστηρίζεται στην Ταϊλάνδη, τη Σιγκαπούρη, τη Μαλαισία, τις Φιλιππίνες και την Ινδονησία.

[2] Για αυτή τη δυνατότητα απαιτούνται συγκεκριμένα μοντέλα συσκευής.