Min tablet viser automatisk en sort skærm eller slukkes

zoom in pic
Min tablet viser automatisk en sort skærm eller slukkes

Hvis du bruger et flipcover, der ikke er fra Huawei

Magnetspecifikationerne for det ikke-Huawei-flipcover, du bruger, passer ikke til produktet. I det tilfælde kan tabletten fejlagtigt tro, at coveret er lukket, og vil så vise en sort skærm eller slukkes automatisk.

Løsning:

Gå til Indstillinger > Smart hjælp, og deaktiver Smart cover.

Hvis du bruger et Huawei-flipcover eller ikke bruger et cover

Gør følgende for at foretage fejlfinding:

• Genstart din tablet, og undersøg, om dette problem er løst.
  • Din tablet vil muligvis automatisk vise en sort skærm eller slukkes, når der er for mange apps, som kører i baggrunden. Ryd baggrunds-apps i rette tid.

For at rydde baggrunds-apps skal du stryge op fra nederste højre kant på telefonen til midten af skærmen for at få vist skærmen med de seneste opgaver. Stryg op på apps, du ikke skal bruge, for at rydde dem fra baggrunden.

• Indstil tablettens dvaletid til 10 minutter.

Det gør du ved at gå til Indstillinger > Skærm > Dvale og vælge 10 minutter.

• Kontrollér, om du har aktiveret Strømsparetilstand. Hvis det er tilfældet, skal du deaktivere Strømsparetilstand.

Hvis du vil gøre dette, skal du gå til Indstillinger > Batteri og deaktivere Strømsparetilstand.

• Hvis din tablet viser en sort skærm, eller skærmen slukkes, når du bruger tredjeparts-apps:
    1. Kontrollér, om din tablet kører den nyeste version. Hvis det ikke er tilfældet, skal du opdatere den til den nyeste version og prøve at se, om problemet er løst.
    2. Hvis din tablet viser en sort skærm, eller skærmen kun slukkes, når du bruger bestemte tredjeparts-apps, kan de pågældende tredjeparts-apps være inkompatible med tabletsystemet. Indberet dette problem til tredjepartsproducenterne.
  • Sikkerhedskopiér vigtige data, og gendan fabriksindstillingerne på tabletten. Undersøg derefter, om problemet er løst.

Det gør du ved at gå til Indstillinger > System > Nulstil > Nulstil tablet og trykke på NULSTIL TABLET.

• Hvis dette problem ikke bliver løst, skal du sikkerhedskopiere dine data og tage din enhed og købskvitteringen med til et autoriseret Huawei-kundeservicecenter for at få hjælp.