Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan hente en app i HUAWEIAppGallery?

Anvendelige produkter: Smartphone
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan hente en app i HUAWEIAppGallery?

Hvis du ikke kan installere en app, se Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke kan installere en app i HUAWEIAppGallery?.

1. Kontroller, om din telefon har en normal internetforbindelse. Gå til Optimizer > Dataforbrug > Netværksadgang, og kontroller, om valgmuligheden Mobildata ved siden af HUAWEI AppGallery er valgt (Wi-Fi-muligheden er valgt som standard). Hvis netværksforbindelsen er normal, men du stadig ikke kan hente appen, så åbn din browser og se, om du kan navigere til websteder ved hjælp af Wi-Fi og mobildatanetværket. Hvis ikke, skal du skifte til en anden netværksforbindelse og prøve igen.
  2. Kontroller, om der er tilstrækkelig hukommelse i Indstil. > Lager > RYD OP. Generelt skal din telefon have tre gange så meget hukommelsesplads som størrelsen på installationspakken, for at du kan installere pakken.
  3. Kontroller, om din telefon kører den seneste version af HUAWEI AppGallery. Hvis ikke, må du opdatere den og prøve igen. For at søge efter opdateringer til eller opdatere HUAWEI AppGallery skal du gå til AppGallery > Mig > Søg efter opdateringer.
  4. Ryd cachen. Gå til Lager på din telefon, ryd cachen for HUAWEI AppGallery, og prøv igen. Det gør du ved at gå til:

Indstil. > Apps/Apps & meddelelser > Programmer > AppGallery > Lager > Ryd cache

5. Afinstaller opdateringer til HUAWEI AppGallery. Find valgmuligheden Afinstaller opdateringer, afinstaller opdateringer for a gendanne HUAWEI AppGallery til fabriksversionen, og se så, om du kan hente den relevante app med fabriksversionen. I så fald går du til AppGallery > Mig > Søg efter opdateringer og opdaterer HUAWEI AppGallery til den nyeste version igen (grunden til at afinstallere opdateringer for at gendanne HUAWEI AppGallery til fabriksversionen er, at det skal kontrolleres, om den nyeste version er unormal). For at afinstallere opdateringer skal du gå til:

Indstil. > Apps/Apps & meddelelser > Programmer > AppGallery > Afinstaller opdateringer

6. Hvis metoderne 1-5 alle mislykkes, skal du kontakte Huawei kundeservice i dit område eller gå til Mig > Problemer og forslag og stille følgende oplysninger til rådighed for at få assistance:
    • HUAWEI-id
    • HUAWEI AppGallery-version
    • Netværksforbindelse (mobildata eller Wi-Fi)
    • Serienummer/SN (Du kan taste *#06# for at tjekke det)
    • Tidspunkt, hvor problemet opstod
    • Beskrivelse af problemet
    • Kontaktoplysninger
    • HUAWEI AppGallery-klientlogfil (du kan gå til Mig > Problemer og forslag, krydse feltet ved siden af Del systemlogfiler for at hjælpe os med at diagnosticere problemer af, indtaste dit indhold og trykke på Indsend for at uploade logfilen)

Du kan få flere oplysninger om, hvordan du uploader HUAWEI AppGallerys logfiler, ved at læse Hvordan uploader jeg logfiler i HUAWEI AppGallery?.