Indføring i funktionen Adgangsrestriktioner i HUAWEIAppGallery

Anvendelige produkter: Smartphone
Anvendelige produkter:
zoom in pic
Indføring i funktionen Adgangsrestriktioner i HUAWEIAppGallery

For at beskytte mindreårige har HUAWEIAppGallery introduceret funktionen Adgangsrestriktioner, så appudviklere kan påføre deres apps an klassificering baseret på deres aldersegnethed. Du kan indstille en begrænsning baseret på aldersklassificering i Mig > Indstillinger > Adgangsrestriktioner. Kun apps med en klassificering lig med eller under grænsen kan hentes og installeres.

Indstil begrænsning baseret på aldersklassificering i henhold til følgende to situationer:

• Din telefon understøtter Digital balance.

Du kan tilgå skærmbilledet Digital balance i Indstil. eller i AppGallery > Mig > Indstillinger > Adgangsrestriktioner. Hvis du vælger Mit barn for Digital balance, vil du blive bedt om at indstille en sekscifret pinkode og et sikkerhedsspørgsmål. Du kan herefter gå til Adgangsrestriktioner > Appinstallationer for at indstille begrænsninger på hentning af apps for HUAWEI AppGallery ved at vælge Begræns alle appinstallationer, Tillad ikke upassende apps (du vil skulle indstille en begrænsning baseret på aldersklassificering for denne valgmulighed) eller Tillad alle appinstallationer. Efter at have gemt indstillingerne vil du skulle indtaste den sekscifrede pinkode til Digital balance for at nulstille begrænsningen baseret på aldersklassificering i HUAWEI AppGallery.

• Din telefon understøtter ikke Digital balance, har ikke Digital balance aktiveret, eller du har valgt Mig for Digital balance.

I så fald skal du gå til AppGallery > Mig > Indstillinger > Adgangsrestriktioner. Hvis det er første gang, du bruger denne funktion, vil du blive bedt om at indstille en firecifret pinkode. Herefter kan du indstille en begrænsning baseret på aldersklassificering.

Klik her for at deaktivere funktionen til begrænsning af adgang til indhold. Se "Deaktivering af bekræftelse af adgangskode" for at få flere oplysninger.