Hvorfor kan jeg ikke modtage bekræftelseskoden?

Anvendelige produkter: Tablet,Smartphone
zoom in pic
Hvorfor kan jeg ikke modtage bekræftelseskoden?

Bemærk: Hvis det telefonnummer eller den e-mailadresse, der er knyttet til dit HUAWEI-id, ikke længere er i brug, skal du indsende en anmodning om kontoskift for at tilknytte et nyt telefonnummer eller en ny e-mailadresse.

• Det indtastede telefonnummer eller e-mailadresse er muligvis ikke korrekt. Dobbelttjek for at bekræfte, at det indtastede nummer er korrekt.
  • Dit mobilselskab har muligvis blokeret SMS'en. Kontakt dit mobilselskab for at få flere oplysninger.
  • Du har muligvis konfigureret en sortliste til SMS'er på din telefon. Kontroller, om det er rigtigt. I bekræftende fald skal du fjerne det pågældende nummer fra sortlisten.
  • Der kan være en netværksforsinkelse. Vent et øjeblik.

Bemærk: Hvis du har nået det maks. antal gange, du kan indtaste bekræftelseskoden forkert, skal du vente 3-24 timer og prøve igen.