På hvilke måder kan jeg logge ind på mit HUAWEI-id?

zoom in pic
På hvilke måder kan jeg logge ind på mit HUAWEI-id?

Du kan logge ind på dit HUAWEI-id på fire forskellige måder:

• Du kan logge ind med dit mobiltelefonnummer, din e-mailadresse eller dit Logon-id sammen med adgangskoden.
  • Du kan logge ind med dit mobiltelefonnummer, din e-mailadresse eller dit Logon-id sammen med en bekræftelseskode.
  • Du kan logge ind med den tredjepartskonto, der er knyttet til dit HUAWEI-id, hvis du har tilknyttet et under registreringen.
  • Du kan logge ind ved at scanne en kode, der vises på den mobiltelefon, der er logget ind på dette HUAWEI-id.

Bemærk:

• Logon-id er det entydige identifikationsnummer for dit HUAWEI-id og kan kun ændres én gang. For at ændre det skal du gå til Indstillinger > HUAWEI-id > Personlige oplysninger > Logon-id > og derefter indtaste det nye Logon-id, som du vil indstille.
    • HMS Core (Huawei Mobile Services) skal opdateres til 2.6.5.300 eller en senere version.