DIN OPLEVELSE ER VIGTIG FOR OS
17. juni 2022 – 31. december 2022

Anbefalet Op til 20 %
rabat på udskiftning af skærm

Udskiftning
af batteri

Gratis skærmbeskytter
og dyb rengøring

Nyd op til 20 % rabat på udskiftning af skærm

Når du skifter din skærm, udskiftes bagcoveret på din telefon gratis. Kom til Huaweis servicecenter og gør din telefon helt ny!

* Prisen er kun til reference, i tilfælde af at den er anderledes sammenlignet med forslaget fra servicecenter, vil prisen fra servicecenter være gældende

* Rabatten gælder kun for reservedelsgebyret, ikke arbejdsafgiften eller portoafgiften.

* Det gratis bagcover gælder for ovennævnte smartphone-modeller, undtagen HUAWEI P40 lite 5G, HUAWEI Mate 10 lite og HUAWEI nova 9.

Udskiftning af batteri til vejledende pris

Vi leverer original batteriudskiftningsservice til en vejledende pris. Du betaler kun for arbejds- og portogebyrer. Hvis produktet er OOW, og sendes med posten til reparation, vil der være logistikgebyr oven i den faste pris.

Gratis skærmbeskytter og dybderens

Brug et par minutter på at få fuld vedligeholdelse og en helt ny skærmbeskytter! Dybde rengøringsservice gælder for Huawei bærbare computere, smarture og FreeBud høretelefoner.

Sådan deltager du

Ofte stillede spørgsmål

• 1. Gælder 20 % rabat på udskiftning af skærm for alle Huawei-enhedsmodeller?
    Nej, rabatten for udskiftning af skærm kan være 20 % rabat eller 10 % rabat og gælder kun for udpegede enhedsmodeller. For at finde ud af de kvalificerede enhedsmodeller, tjek venligst kampagnesiden.
  • 2. Er der en grænse for, hvornår jeg kan nyde reservedelsrabatten?
    Ja, vores kampagne finder sted fra 17. juni 2022 – 31. december 2022
  • 3. Hvor mange gange kan jeg nyde rabat på udskiftning af skærm i kampagneperioden?
    Der er ingen begrænsning.
  • 4. Hvor mange gange kan jeg nyde den gratis beskyttelsesfilm og dybderens i løbet af kampagneperioden?
    Én gang for hver enhed.
  • 5. Skal jeg betale for leveringen for at sende min enhed til reparation?
    Ja. Du skal betale for porto og arbejdsafgift.