Trin-for-trin-guide til Phone Clone-appen

For at løse nogle af de problemer, der tit opstår ved overførsel af data, når du skifter til en ny telefon, har HUAWEI sendt appen Phone Clone på markedet. Appen giver dig en forbedret brugeroplevelse, og overførslen sker helt uden brug af mobildata. Tjek vores trin-for-trin-guide og få at vide, hvordan du bruger den nyeste version af HUAWEIs Phone Clone-app.

Phone Clone

Phone Clone is V3.2.0.302

Phone Clone-appen er HUAWEI-leveret software til migrering af data. Den kan enkelt, hurtigt og fuldstændigt overføre telefonens data til en ny telefon.

Hent fra:

Den enkle overførsel består kun af fire trin.

01Installer Phone Clone på både din gamle og din nye telefon.

02På den telefon, der skal modtage data, skal du vælge 'New phone'. Den nye telefon vil automatisk oprette et nyt trådløst hotspot og give dig adgangskoden til wi-fi-netværket.

03På den anden telefon, der skal sende data, skal du vælge 'Old phone', og du vil nu kunne søge efter den nye telefon. Indtast adgangskoden til wi-fi-netværket og opret forbindelse til den nye telefon.

04Vælg den type indhold, du gerne vil overføre, og vent til overførslen er færdig.