Registrér dig til 3 måneders skærmgaranti

Få din skærm udskiftet én gang gratis indenfor de første 3 måneden fra købsdatoen, såfremt den er blevet beskadiget.

Registrér dig til 3 måneders skærmgaranti

1.   Enhedens SN *

2.   Købsdato *

Jeg har læst og accepteret betingelserne Brugsbetingelser Fortrolighedspolitik forordninger
Tip:
  •   Du kan finde SN ved at åbne HiCare app'en på telefonen, vælg "Mig" og derefter "Mine enheder".SN er synligt under stregkoden.

Købsdatoen skal være synlig på den gyldige kvittering. Ellers vil din forespøgsel blive afvist, hvis du ansøger om en skærmreparation.