Registrér dig til 3 måneders skærmgaranti

Få din skærm udskiftet én gang gratis indenfor de første 3 måneden fra købsdatoen, såfremt den er blevet beskadiget.

Registrér dig til 3 måneders skærmgaranti

1.   Enhedens IMEI/SN *

2.   Købsdato *

Jeg har læst og accepteret betingelserne Brugsbetingelser Fortrolighedspolitik forordninger
Tip:
  •   Du kan finde din enheds IMEI-nummer ved at ringe *#06#. De fleste telefoner vil herefter vise IMEI-nummeret. Har du en telefon med Dual-sim vil du se to IMEI-numre. I dette tilfælde skal du anvende det første IMEI-nummer.
  •   Du kan finde SN ved at åbne HiCare app'en på telefonen, vælg "Mig" og derefter "Mine enheder".SN er synligt under stregkoden.

Købsdatoen skal være synlig på den gyldige kvittering. Ellers vil din forespøgsel blive afvist, hvis du ansøger om en skærmreparation.