Hvordan kan jeg opdatere min telefon?

Vælg venligst den korrekte opdaterings metode ifølge behovene

1. Udfør en online opdatering.

Forudsætninger:

● Din telefon er forbundet til internettet før du begynder opdateringen. Online opdateringer optager en vis mængde data trafik, så det anbefales at du forbinder din telefon til et Wi-Fi netværk.

● Din telefon har en batteriprocent på højere end 30% gennem opdateringen.

● Opdateringen vil tage noget tid. Tryk venligst ikke på sluk knappen eller gør nogle operationer under opdateringen. Når opdateringen er fuldendt, vil din telefon automatisk genstarte.

Procedure:

Tryk på Indstillinger > Systemopdatering for at tjekke efter nye opdatertinger. Hvis en ny opdatering findes, tryk for at downloade den, og følg så instruktionerne på skærmen for at opdatere din telefon.

2. Opdater din telefon via HiSuite.

Forudsætninger:

● Den seneste HUAWEI HiSuite version er installeret på din computer. Du kan downloade den fra https://consumer.huawei.com/en/support/hisuite/

● Din telefon har en batteriprocent på højere end 30% gennem opdateringen.

● Tag ikke USB kablet ud, sluk eller genstart din telefon, eller fjern eller indsæt microSD kortet gennem hele processen.

Procedure:

(1) Forbind din telefon til HiSuite og klik Systemopdat på din computer.

(2) Efter en ny version er fundet, opdater din telefon. Når opdateringen er fuldendt, vil din telefon automatisk genstarte.

* Figurer er blot for reference hensigter og kan differentiere fra dit apparat.