HiCare

Sinun ylläpito expertti

HiCare tarjoaa helppoja ja huolettomia tapoja laitteen huoltamiseksi. Se voi helposti ja nopeasti tunnistaa laitteen ongelmat ja tarjota siihen apua.

Klikkaa ladataksesi Hicare sovelluksen

Etsi turvallisuusuhkia

Aloita uuden laitteen käyttö tarkistamalla virallinen käyttöohje löytääksesi kaikki puhelimen ominaisuudet.

Pikatoiminnot Varmuuskopiointi,
palautus ja päivitys
Kamera ja galleria
Lisää
* Ominaisuudet voivat vaihdella eri puhelinmallien kesken

Ratkaise ongelmasi missä ja milloin vain

Kytkeäksesi vianetsintä tilan päälle (tarjolla Emui 8.0 ja sitä uudemmille päivityksille) Avaa google-play kauppa, paina menu, minun sovellukset ja pelit, valitse HiCare -> päivitä, tai, paina asetukset ja merkitse "Salli automaattinen päivitys".

Ongelmanratkaisu

Paina kerran tunnistaaksesi ja ratkaistaksesi ohjelmiston kaatumiset, hidastelut ja muut ongelmat automaattisesti.

Parantaminen

Paranna laitteesi suorituskyky parehaalle tasolle.

Ohjeet

Ohjeita pidentääksesi laitteen elinikää.

Älykäs ilmoitus laitteesi kunnosta

HiCare lähettää ilmoituksen puhelimeesi kun se havaitsee virheen järjestelmässä.

Akku kuluu
nopeasti
Ei voi soittaa tai
vastaanottaa puheluita
Ei internet
yhteyttä
Matala mikrofonin
äänentaso
Ei GPS signaalia Lisää

Huoltopisteet

Etsi lähin tai suositeltu huoltokumppani.

Laita ylläpitotila päälle

Tuntuuko että laitteesi tiedot eivät ole turvassa kun toimitat laitteen huoltoon.
Laita ylläpitotiltila päälle ennenkuin toimitat laitteen huoltoon.

Lisää huoltopalveluita painalluksella

Anna palautetta, Käyttöohje, Huoltopisteen yhteystiedot, Asiakaspalvelun yhteystiedot, Huoltoprosessi, Varaosan hinta ja paljon muuta voi löytää HiCaresta.

Missä on HiCare sovellus

Tapa 1

Avaa HiCare sovellus puhelimessasi

Tapa 2

Etsi HiBoardista

Kirjoita "HiCare"

Lataa HiCare sovellus nyt!

Paina alapuolella olevaa painiketta ja aloita lataus.

Klikkaa ladataksesi Hicare sovelluksen