Mitä minun tulee tehdä, jos en voi ladata sovellusta HUAWEIAppGallerystä?

Soveltuvat tuotteet: Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Mitä minun tulee tehdä, jos en voi ladata sovellusta HUAWEIAppGallerystä?

Jos et voi asentaa sovellusta, katso kohta Mitä minun tulee tehdä, jos en voi asentaa sovellusta HUAWEIAppGallerystä?.

1. Tarkista, onko puhelimellasi normaali internet-yhteys. Mene kohtaan Optimoija > Datan käyttö > Verkkoyhteys ja tarkista, onko vaihtoehto Mobiilidata kohdan HUAWEI AppGallery vieressä valittuna (Wi-Fi-vaihtoehto on oletuksena valittuna). Jos verkkoyhteys on normaali, muttet vieläkään voi ladata sovellusta, avaa selain ja katso, voitko selata verkkosivustoja Wi-Fi- ja mobiilidataverkolla. Jos et, vaihda toiseen verkkoyhteyteen ja yritä uudelleen.
  2. Tarkista, riittääkö muisti kohdassa Asetukset > Tallennustila > PUHDISTA. Yleensä puhelimessa täytyy olla muistia vähintään kolme kertaa asennuspaketin koon verran paketin asennusta varten.
  3. Tarkista, onko puhelimessa HUAWEI AppGalleryn uusin versio. Jos ei, päivitä se ja yritä uudelleen. Etsi päivityksiä tai päivitä HUAWEI AppGallery menemällä kohtaan AppGallery > Minä > Etsi päivityksiä.
  4. Tyhjennä välimuisti. Mene puhelimessa kohtaan Tallennustila tyhjennä HUAWEI AppGalleryn välimuisti ja yritä uudelleen. Tee se menemällä kohtaan:

Asetukset > Sovellukset/Sovellukset ja ilmoitukset > Sovellukset > AppGallery > Tallennustila > Tyhjennä välimuisti

5. Poista HUAWEI AppGalleryn päivitysten asennus. Etsi vaihtoehto Poista päivitykset palauta HUAWEI AppGallery tehdasversioon poistamalla päivitysten asennus ja katso, voitko ladata kyseisen sovelluksen tehdasversiosta. Jos voit, mene kohtaan AppGallery > Minä > Etsi päivityksiä ja päivitä HUAWEI AppGallery uudelleen uusimpaan versioon. (HUAWEI AppGallery suositellaan palauttamaan tehdasversioon poistamalla asennusten päivitys, jotta voidaan tarkistaa, onko uusin versio epänormaali.) Mene päivitysten asennuksen poistamista varten kohtaan:

Asetukset > Sovellukset/Sovellukset ja ilmoitukset > Sovellukset > AppGallery > Poista päivitykset

6. Jos menetelmät 1-5 epäonnistuvat, ota yhteys alueesi Huawei-asiakaspalveluun tai mene kohtaan Minä > Ongelmia ja ehdotuksia ja anna seuraavat tiedot apua varten:
    • HUAWEI ID
    • HUAWEI AppGallery -versio
    • Verkkoympäristö (mobiilidata tai Wi-Fi)
    • Sarjanumero/SN (voit tarkistaa valitsemalla *#06#)
    • Aika, jolloin ongelma ilmeni
    • Ongelman kuvaus
    • Yhteystiedot
    • HUAWEI AppGalleryn asiakasloki (voit mennä kohtaan Minä > Ongelmia ja ehdotuksia, valita ruudun vaihtoehdon Auta meitä ongelmien vianetsinnässä jakamalla järjestelmälokeja vierestä, syöttää sisällön ja ladata lokin palvelimeen koskettamalla kohtaa Lähetä.)

Lisätietoja siitä, kuinka HUAWEI AppGalleryn lokeja ladataan palvelimeen, on kohdassa Miten lataan lokeja HUAWEI AppGalleryyn?.