Mitä teen, jos minulla on ongelmia kirjautumisessa HUAWEIAppGalleryyn, tai jos HUAWEIAppGallery ei pysty yhdistämään internetiin?

Soveltuvat tuotteet: Smartphone
Soveltuvat tuotteet:
zoom in pic
Mitä teen, jos minulla on ongelmia kirjautumisessa HUAWEIAppGalleryyn, tai jos HUAWEIAppGallery ei pysty yhdistämään internetiin?

Jos HUAWEIAppGalleryä ei voi avata tai se sulkeutuu odottamatta, katso kohta Mitä teen, jos HUAWEI AppGallery sulkeutuu odottamatta tai sitä ei voi avata puhelimessa/tabletissa?.

Ongelma:

Kun käyttäjä kirjautuu tiliinsä HUAWEIAppGalleryssä, näyttöön tulee viesti, jonka mukaan verkko on epänormaali, tai käyttäjä näkee HUAWEIAppGalleryn aloitussivulla, viestin, jonka mukaan AppGallery ei pysty yhdistämään internetiin tai palvelimeen.

Syy ja ratkaisu:

1. Verkkoympäristö voi olla epänormaali. Vaihda toiseen verkkotyyppiin ja yritä uudelleen. Jos esimerkiksi käytät mobiiliverkkoa, vaihda Wi-Fiin. Jos et voi kirjautua tiliisi tai yhdistää internetiin mobiiliverkon tai Wi-Fin kautta, nykyinen verkkoyhteytesi on ehkä epävakaa. Odota hetki ja yritä uudelleen.
  2. Tyhjennä HUAWEIAppGalleryn tiedot ja välimuisti ja avaa sovellus uudelleen. Tiedot ja välimuistin voi tyhjentää kohdassa Asetukset > Sovellukset/Sovellukset ja ilmoitukset > Sovellukset > AppGallery > Tallennustila > Tyhjennä välimuisti/Tyhjennä tiedot.
  3. HUAWEI ID -salasanasi epäillään olevan vaarantunut. Tässä tapauksessa et pysty kirjautumaan sisään etkä yhdistämään internetiin. Vaihda salasanasi ja yritä uudelleen.
  4. Optimoija on ehkä peruuttanut AppGalleryn luvan käyttää internetiä. Tarkista seuraavista poluista, onko AppGallerylle myönnetty internet-yhteyden lupa.
    • Optimoija > Datan käyttö > Verkkoyhteys
    • Asetukset > Sovellukset > Sovellukset > AppGallery > Datan käyttö > Verkkoyhteys

5. HMS Core (Huawei Mobile Services) ei ole ehkä uusin versio. Päivitä se uusimpaan versioon (avaa tätä varten Asetukset, kosketa Tilikeskus-HUAWEI ID:tä ja menee kohtaan Asetukset > Etsi päivityksiä), tyhjennä sen välimuisti (kohdasta Asetukset > Sovellukset/Sovellukset ja ilmoitukset > Sovellukset > HMS Core > Tallennustila > Tyhjennä välimuisti/Tyhjennä tiedot) ja yritä uudelleen.
  6. Tarkista, onko Aseta automaattisesti otettu käyttöön kohteelle Päivämäärä ja kellonaika kohdassa Asetukset > Järjestelmä ja päivitykset > Päivämäärä ja kellonaika > Aseta automaattisesti. Ota se käyttöön ja avaa HUAWEIAppGallery uudelleen.

7. Jos menetelmät 1–6 epäonnistuvat, ota yhteys alueesi Huawei-asiakaspalveluun tai mene kohtaan Minä > Ongelmia ja ehdotuksia ja anna seuraavat tiedot apua varten:
    • HUAWEI ID
    • Sarjanumero/SN (voit tarkistaa valitsemalla *#06#)
    • Aika, jolloin ongelma ilmeni
    • Ongelman kuvaus
    • Yhteystiedot
    • HUAWEIAppGalleryn asiakasloki (voit mennä kohtaan Minä > Ongelmia ja ehdotuksia, valita ruudun vaihtoehdon Auta meitä ongelmien vianetsinnässä jakamalla järjestelmälokeja vierestä, syöttää sisällön ja ladata lokin palvelimeen koskettamalla kohtaa Lähetä.)

Lisätietoja siitä, kuinka lokeja ladataan palvelimeen, on kohdassa Miten lataan lokeja HUAWEI AppGalleryyn?.