phoneclone

Ohje Phone Clone -sovelluksen käyttöön

Uuden puhelimen käyttöönotto on jännittävää, mutta samalla uuvuttavan hankalaa. Tähän ongelmaan Huawei on kehittänyt sovelluksen, joka kloonaa vanhan Android-puhelimesi sisällön uuteen wifi-verkon avulla! Miten tämä siis onnistuu? Seuraa näitä Phone Clone -sovelluksen käyttöohjeita.

Phone Clone

Phone Clone is V3.2.0.302

Phone Clone on Huawein datansiirtosovellus. Sen avulla siirrät tietosi uuteen puhelimeen vaivattomasti ja nopeasti.

Lataa:

Yksinkertaisessa prosessissa on vain neljä vaihetta.

01Lataa Phone Clone uudelle ja vanhalle laitteellesi.

02Valitse tietoja vastaanottavasta puhelimesta New phone. Uusi puhelin luo automaattisesti jaettavan wifi-yhteyden ja tarjoaa salasanan.

03Valitse tietoja lähettävästä puhelimesta Old phone, jonka jälkeen pystyt etsimään uuden puhelimen laitepariksi. Kirjoita wifi-salasana ja yhdistä puhelimet.

04Valitse haluamasi siirrettävä sisältö ja odota siirron valmistumista.

OTA YHTEYTTÄ

• Online Chat
  • HUOLTOKESKUS
  • SOITA MEILLE Kieli: Num.: Aika: