HUAWEI ВИСТИНСКИ ПРИКАЗНИ

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   ВИСТИНСКИТЕ ПРИКАЗНИ НА HUAWEI


   Ние во Huawei, веруваме дека технологијата треба да биде отворена и достапна за сите. Без оглед на тоа кои сме, или од каде потекнуваме. Да ги подобриме нашите животи.

   Ова е основната вистина во срцето на нашиот бизнис. Реалност што ги поттикнува нашите постапки во 170 држави, и секојдневно им носи нови можности на луѓето. Од борбата против слепило на децата до инспирирање на глувите деца да читаат, откријте ги начините на доброто кое го носи технологијата.

   STORYSIGN
   ПЛАТФОРМА ЗА ОПИСМЕНУВАЊЕ НА ГЛУВИ ДЕЦА
   RURALSTAR
   ПОВРЗУВАЊЕ НА ДЕЦАТА ВО НИГЕРИЈА ЗА ПОДОБРО ОБРАЗОВАНИЕ
   Заштита на дождовната шума
   ДЕТЕКТИРА НЕЛЕГАЛНО ПАЛЕЊЕ И ГИ ЗАШТИТУВА ЗАГРОЗЕНИТЕ ВИДОВИ
   TRACK AI
   РАНО ДИЈАГНОЗИРАЊЕ НА НАМАЛЕНО ВИЗУАЛНО ГЛЕДАЊЕ КАЈ ДЕЦАТА
   FACING EMOTIONS
   ПОМАГАЊЕ НА ЛИЦАТА СО ВИЗУЕЛНА ПОПРЕЧЕНОСТ ДА ГИ ЧУВСТВУВААТ ЕМОЦИИТЕ