Y-Series

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   Освен HD FullView дисплејот, модерниот Huawei Y6 има и одлични опции за да се забавуваш со омилената музика. На било кое место и во било кое време. Отклучувањето со препознавање на лицето ја гарантира безбедноста, а пулсирачкиот блиц – совршено селфи.

   Купи

   • HUAWEI FULLVIEW
    ДИСПЛЕJ

   • EMUI 8.0
    Android™ 8.0

   • 3000mAh*
    БАТЕРИJA

   • ОТКЛУЧУВАЊЕ СО ПРЕПОЗНАВАЊЕ НА ЛИЦЕ

   Ти треба телефон што може да го издржи твоето темпо? Huawei Y5 има огрооомна батерија со која што непрекинато може да слушаш музика цели 3 дена или да гледаш видео дури 13 часа.

   Купи

   • 3020mAh*
    БАТЕРИJA

   • ОТКЛУЧУВАЊЕ СО ПРЕПОЗНАВАЊЕ НА ЛИЦЕ

   • Android™ 8.1.0

   • СЛОТ ЗА ТРИ
    КАРТИЧКИ

   Power by Huawei
   Всички права запазениisobar logo