КОНТАКТИРАЈТЕ НÈ

ИСПРАТЕТЕ Е-ПОШТА

Техничка поддршка и поддршка за производ

Северна Македонија,Телефонска линија за контакт

0800 555 50

ОД ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТОК: 9:00 часот до 18:00 часот

АНГЛИСКИ, БУГАРСКИ

 

Побарајте онлајн поддршка

Посетете ја поддршката на HUAWEI за брзо да најдете прирачници, софтвер, ажурирања, ЧПП и сервисни центри.

 

Поддршка на е-пошта

Ве молиме Вашите прашања за уредот на HUAWEI испратете ги преку е-пошта.

 

Добре дојдовте во службата за корисници на Huawei. Внесете ги вашите детални информации подолу и Huawei ќе ги користи дадените информации за обезбедување услуги за корисниците. Имајте предвид дека Huawei ја цени и ја вреднува вашата приватност и ќе ги користи вашите податоци само за обезбедување услуги и нема да ги споделува со други лица. За повеќе информации, прочитајте ја Известување на приватност на услугата.

+ИСПРАТЕТЕ Е-ПОШТА

Добавувач

Добавувач

Добавувач КАКО ДА СТАНЕТЕ ДОБАВУВАЧ

Ако сакате да станете добавувач на HUAWEI, Ве молиме да го потполние барањето содржано во линкот подолу. Ќе Ве контактираме ако ги исполнувате нашите услови и барања.