• Стил и Големина. Префинет

  Најкомпактниот 3G рутер во светот со 21 Mbps е доволно мал за удобно да се вклопи во вашата дланка. Една клучна работа при елегантниот и практичниот дизајн е да овозможи пренослива мрежа со стил.

 • Брзина на светлината. На ваш дофат.

  Со E5330 можете да го истражувате веб броусерот побрзо. Тоа значи помалку чекање додека симнувате или прикачувате музики, видеа, или омилени содржини.

 • Управување. Со Леснотија.

  Со HUAWEI Mobile Wi-Fi апликацијата, управувањето со повеќе уреди на истата мрежа повеќе нема да биде стресно. Можете далечински да го уклучите или исклучите Wi-Fi-то на вашиот мобилен, да го проверите нивото на батеријата, да ја испитате јачината на сигналот, да ги прочитате пораките и да ги видите сите конектирани уреди на едно место. Сите корисни, а сместени заедно.

 • Вклучени Преку Конекции.

  Поврзете се со вашите пријатели или вашата фамилија за да ја споделите вашата безжична конекција. E5330 овозможува пристап до 10 различни уреди истовремено, било да се лаптопи, мобилни телефони и таблети.