Димензии

Ширина:

92.8 mm

Висина:

60 mm

Длабочина:

13.8 mm

Тежина:

120 g

E5330

*Големината на производот, тежината на производот и поврзаните спецификации се само теоретски вредности. Вистинските мерки помеѓу поединечните производи може да се разликуваат. Сите спецификации се предмет на конкретниот производ.

Модел

E5330

Форма

Mobile Wi-Fi

комуникациски систем

UMTS / HSUPA / HSPA+
GSM / GPRS / EDGE

Брзина

HSDPA 21.6 Mbps / HSUPA 5.76 Mbps

Дисплей

LED light

Батерийа

Капацитет: 3.7 V, 1500 mAh
Максимално работно време: 6 часа
Максимално Standby Време : 300 часа додека Wi-Fi е исклучен

microSD card slot

Не

Надворешна антена интерфејс

Не

Wi-Fi Protocol

802.11b/g/n

Wifi број конекции

До 10 истовремени корисници / уреди

Оперативен систем

Windows XP,Windows Vista,Windows 7,Windows 8,
Mac OS X 10.5,Mac OS X 10.6,Mac OS X10.7,Mac OS X10.8