Мода во вашиот џеб.

Мода во вашиот џеб.

Практичниот дизајн на Mobile Wi-Fi Pro е обликуван со кожна текстура и декоративна плочка во средината на рамката. Доволно компактен за да се вклопи во вашиот џеб, Mobile Wi-Fi Pro не само што изгледа добро, туку тој е исто така опремен со низа од вградени иновации..

Придвижуван да споделува

Придвижуван да споделува

Батеријата од 5200 mAh е доволно моќна за да може да ги напојува ваштие други уреди. Таа може да работи без никаков напор до 20 часа и во мирување над 500 часа.

Ќе ве однесе до места

Ќе ве однесе до места

Уредот е дизајниран со заштитени и скриени порти, и исто така е изграден со Ethernet / 3G двоен линк и има флексибилност за поддршка на WAN / LAN автоматско пренасочување – сите можете да бидете повезани без никакви проблеми додека патувате.

Лесно оди на секој начин

Лесно оди на секој начин

Големата меморија на Mobile Wifi Pro овозможува полесно од било кога да се споделуваат податоци помеѓу вашите уреди. Тоа ви помага брзо и лесно да споделите фотографии, апликации со вашите пријатели преку истата мобилна Wi-Fi.