• Брзина на светлината. На ваш дофат.

  Новата генееација на мрежата LTE CAT6, Е5786 достигнува неверојатна брзина до 300Mbps-двојно повеќе од брзината на LTE CAT4.Сега можеме да направиме многу повеќе за помалку време.

 • All new. All powerful. All-in-one.

  Сега може да се комбинираат енергетската ефикасност со супериорна брзина благодарение на чипот HiSilicon LTE CAT6 што работи на моќен 28nm HPM Cortex A9 процесор.Направете ги работите што ги сакате,полесно од кога било досега.

 • Yes to Wi-Fi. No to passwords.

  Новата ера на бежичната конекцијата е овде.Сега можете да се конектирате на мрежата со едноставно скенирање на QR кодот и добивате пристап до мрежата,се што посакувате е направено уште полесно.

 • Дајте на вашиот живот дополнителен поттик.

  Повеќе од 10часа работа со уред кој ви дава време за работа,забава и споделување.Со батерија со ултра високи перформанси може да направите убавите моменти да траат повеќе , без разлика каде ќе ве однесе животот.

 • Супер брз WiFi. Супер брзо поставување.

  Сега има лесен начин за контролирање на Wi-fi мрежата преку ваѓиот смартфон. Едноставно инсталирајте ја апликацијата HUAWEI Mobile WiFi и осигурајте ја WiFi мрежата каде и да одите.

 • Ставете повеќе енергија во ваши раце.

  Со батерија која има 10часа континуирано време за употреба и преку 500часа на Standby, Е5786 е целосно полна со енергија, што значи дека може да се искористи енергијата од таа батерија за да се наполнат други.