• Тенок и прекрасен.

  7.99 mm ултра тенки краеви, обвиткани со лесна и прекрасна површина што се чувствува совршео, без разлика како го држите.

 • Твои моменти. Твое време.

  Аудио напомена, брзо секвенцијално фотографирање се само некои пд корисните додатоци на камерата со кои доаѓа Вашиот HUAWEI Ascend G620s да ви помогне да ги запомните важните поменти во вашиот живот.

 • Брзина. Зголемена.

  3G брзината е се побрза и побрза. Кога и да ви треба стриминг, симнување на податоци или сурфање,HUAWEI Ascend G620s е тука да ги исполни Вашите потреби

 • Безброј додатоци. Сеуште лесен за користење.

  Овој телефон е збогатен со многу нови додатоци, за Ваше уживање, но тоа незначи дека ќе имате потешкотии во нивното користење. Се е дизајнирано за да служи за специјална намена и секој нов додаток прави да се чувствува интуитивно зголемување на Вашите најприродни инстинкти.

 • Максимална енергија.

  Батеријата на Вашиот HUAWEI Ascend G620s’ 2000 mAh може да издржи повеќе кога ја уклучувате заштедата на моќност / енергија, давајќи ви дополнителна недела за да биде неопходно да се стави на поланч.