camera

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   Доловете ја убавината

   Професионален Режим

   13MP Камера

   HUAWEI Mate S е опремен со 13MP камера со оптичка стабилизација на сликата која прави поостри и подетални фотографии.

   Сафирна леќа на камерата

   црно-бел филтер во реално време

   Врвни селфи перформанси

   HDR+