Запознајте ја серијата Mate

врвни уреди кои засекогаш ќе го променат начинот на кој го гледате светот

Гледајте го видеото.

Неверојатно искуство

Благодарение на единицата за обработка на невро учење (NPU), уредот е способен да учи и да го рабира корисникот. Тој ги оптимизира и приспособува енергијата и меморијата на вашите индивидуални потреби.

Неверојатна камера

Оваа интелигентна камера препознава облици, како на пример животни, лица, луѓе и многу друго, со цел да направи сите поставувања да бидат наместени за да направите совршена фотографија.

Неверојатни перформанси

Го вградивме првиот AI процесор во светот за уредот да биде многу поефикасен, помоќен и брз како никогаш порано. Подготвени ли сте за неговата брзина?

Неверојатен дизајн

Е ова се вика екран! Само погледнете го овој екран Huawei Full View со уште посуптилни рабови и поголема површина. Овој екран од 18:9 ќе направи гледањето видеа, фотографии и играњето игри да биде уште повозбудливо.

Голема меморија

Доаѓа неверојатниот уред за складирање податоци! Опремен е со огромна меморија со капацитет од Mate10 Pro (6G+128G), така што сите ваши видеа, фотографии и апликации ќе ви бидат на дофат.

Неверојатен дизајн

Е ова се вика екран! Само погледнете го овој екран Huawei Full View со уште посуптилни рабови и поголема површина. Овој екран од 18:9 ќе направи гледањето видеа, фотографии и играњето игри да биде уште повозбудливо.

Неверојатно ’селфи’ и камера

Една предна камера е доволна? Ние не се согласуваме со тоа и затоа ставивме двојни камери на предниот и на задниот дел од телефонот. Без разлика дали правите ’селфи’ или обична фотографија – секогаш ќе изгледа совршено. Сега ќе можете да правите ’селфи’ во темница, бидејќи го опремивме и со преден блиц.

Голема меморија

Доаѓа неверојатниот уред за складирање податоци! Опремен е со огромна меморија со капацитет од Mate10 lite (6G+64G), така што сите ваши видеа, фотографии и апликации ќе ви бидат на дофат.

Нарачајте веднаш!

Изберете го вашето место на купување.

Mate10 Pro
Mate10 Lite