HUAWEI P smart

huawei p smart multi coloured background

HUAWEI P smart logo

Екран со целосен приказ и двојна камера

HUAWEI P smart front display
woman playing guitar

Гледајте го видеото за производот

ПОШИРОК ЕКРАН, УДОБЕН ЗАФАТ

Екранот со целосен приказ на HUAWEI вклучува 2,5Д стакло со дијаметар од 5,65 инчи кој што рефлектира живописни бои. Но поширок екран не значи поголем телефон. Тенкиот, лесен HUAWEI P smart лесно се вклопува во вашата дланка.

gradient coloured background
HUAWEI P smart front display showing an ice cream in true-to-life colours

ПАМЕТЕН ПОДЕЛЕН ЕКРАН

Паметниот поделен екран ви овозможува да работите со две апликации, една до друга, само со притискање на едно копче*. Така, кога ќе добиете важна е-пошта или порака додека вршите директен пренос на содржини на ТВ или филм на вашиот HUAWEI P smart, не мора да ја паузирате забавата. *Некои апликации не го поддржуваат овој додаток.

Person holding HUAWEI P smart and showing the one touch split screen feature

ДВОЈНА КАМЕРА, ПРЕКРАСНА СЛИКА

Високо специјализираната двојна камера со 13MP + 2MP значи фотографии со врвен квалитет со само едно притискање на копче. Големата апертура на леќите пропушта повеќе светлина што овозможува богати, детални, реални фотографии, додека двојната камера овозможува совршени фотографии со замаглена плитка длабочина на поле. *Прикажаната фотографија е направена со овој производ.

background image showing light blue sky
HUAWEI P smart dual camera showing the bokeh effect

ПАМЕТНА УБАВИНА

Користејќи го алгоритмот на алатката за убаво лице (Face Beauty), предната камера од 8MP ги препознава уникатните карактеристики на лицето, а потоа додава соодветно подобрување, помагајќи ви да изгледате најдобро без воопшто да се трудите. *Прикажаната фотографија е направена со овој производ.

background image showing a white house
Couple photographed using the smart beauty feature - HUAWEI P smart smart beauty effect – HUAWEI P smart

„СЕЛФИ“ БЕЗ КОНТАКТ СО ТЕЛЕФОНОТ

Никогаш не било полесно да овековечите момент. Функцијата на HUAWEI P smart за сликање со гестикулација ви овозможува да правите „селфи“ само со замавнување на раката.

Couple showing the hands-free feature – HUAWEI P smart

БРЗО СПОДЕЛУВАЊЕ

Функцијата на HUAWEI за споделување многу брзо префрла датотеки меѓу телефони HUAWEI. Не е потребен интернет или рачно спарување. Супер брзо, супер едноставно.

Couple using the speed sharing function at a cafe – HUAWEI P smart

ДВОЈНА BLUETOOTH КОНЕКЦИЈА

HUAWEI P smart поддржува два Bluetooth аудио уреда истовремено. Поврзете го аудио системот од вашиот автомобил и во исто време примајте повици на вашата Bluetooth слушалка.

Man showing the dual Bluetooth connection – HUAWEI P smart

SMOOTH UX

Новиот, исклучителен EMUI 8.0 е дизајниран да ви овозможи многу брзо, интуитивно корисничко искуство. Со меморија од 32 GB (што може да се надополни со microSD картичка до 256GB) плус надграден систем за управување со слободно место, секогаш ќе имате место за вашите омилени фотографии, музика и видеа. *Вистинското слободно место што им е достапно на корисниците може да биде помало од наведениот капацитет на меморија заради однапред инсталирани апликации и OS и може да се менува како резултат на ажурирања, кориснички операции и други поврзани фактори.

HUAWEI P smart frame

HUAWEI P smart ПЛАНОВИ ЗА ПАРТНЕРИ

: