HUAWEI P10 Plus

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   huawei-p10-kv

   huawei-p10-kv-title

   huawei-p10-section1model

   huawei-p10-section2bgmobi huawei-p10-designkvmodel

   • huawei-p10-color-slide1huawei-p10-color-slide1-mobile
   • huawei-p10-color-slide2huawei-p10-color-slide2-mobile
   • huawei-p10-color-slide3huawei-p10-color-slide3-mobile
   • huawei-p10-color-slide4huawei-p10-color-slide4-mobile
   • huawei-p10-color-slide5huawei-p10-color-slide5-mobile
   • huawei-p10-color-slide6huawei-p10-color-slide6-mobile
   • huawei-p10-color-slide7huawei-p10-color-slide7-mobile

   huawei-p10-thinboldbg

   huawei-p10-smart-touch-bg

   20 MP + 12 MP главната камерата на HUAWEI P10 Plus не излегува надвор од куќиштето, бидејќи HUAWEI P10 Plus не прави компромис со дизајнот за сметка на иновациите. Копчето за вклучување е со ергономски облик и е вдлабнат за да се спречи случајно притискање и придонесува за софистициран изглед на HUAWEI P10 Plus.
   huawei-p10-iconnicbg

   huawei-p10-section3bg-mobile

   huawei-p10-lensKvMobi

   huawei-p10-perfactyouBgMobi

   • huawei-p10-bokehBg2Mobi
   • huawei-p10-bokehBgMobi

   20 MP + 12 MP главна камера на HUAWEI P10 Plus и универзалното хибридно приближување ,ја подобруваат мазност и јасноста на портрет кадрите.
   huawei-p10-zoomBgMobi huawei-p10-zoomphoneFrameModel
   huawei-p10-zoomImg
   -
   +

   huawei-p10-dymicSlidebg huawei-p10-highModel

   huawei-p10-section4BgMobi

   huawei-p10-fcameraBg huawei-p10-fcameraBgMobi

   huawei-p10-selfieBgMobi

   Двојната Leica камера про верзија 2.0 на HUAWEI P10 Plus има два SUMMILUX-H објективи со поголем отвор (F / 1.8). Резултатот: снимање во 4K, 20 MP + 12 MP сензори, оптички стабилизатор на сликата, извонредни резултати при слаба светлина. Кога ќе го видите светот појасно, ќе видите и колку убав е тој.
   huawei-p10-section5BgMobi

   huawei-p10-huaweilaicaBgMobi

   huawei-p10-4kVideoBgMobi

   huawei-p10-section6BgMobi huawei-p10-fanTaMobi huawei-p10-fanTaModel

   4-те физичести антени на HUAWEI P10 Plus одржуваат 4.5 G мрежа за побрза и стабилна врска - достигната брзина на податоци до 600 Mbps.

   huawei-p10-transparent huawei-p10-alwayConBgMobi huawei-p10-netRight huawei-p10-netRightMobi huawei-p10-netLeftMobi huawei-p10-netLeft

   huawei-p10-fastsmartBg huawei-p10-fastsmartBg

   huawei-p10-chargeBg huawei-p10-chargeBgMobi

   huawei-p10-section7BgMobi

   huawei-p10-accesModel1 huawei-p10-accesModel2 huawei-p10-accesModel3
   • huawei-p10-accessory1
   • huawei-p10-accessory2
   • huawei-p10-accessory3
   • huawei-p10-accessory4
   • huawei-p10-accessory5
   • huawei-p10-accessory6

   :