HUAWEI P9 lite 2017

HUAWEI P9 lite 2017 KV-1 HUAWEI P9 lite 2017 KV-2 HUAWEI P9 lite 2017 KV-3
play your way HUAWEI P9 lite 2017

SLEEK LOOK, STYLISH DESIGN

5.2-inch FHD Screen

Dual 2.5D Glass

Kirin 655 процесор и 3 GB RAM

Smooth Experience Smooth Experience Smooth Experience

HUAWEI Kirin 655 & 3 GB RAM

Играј колку што ти душа сака со HUAWEI P9 lite 2017. Моќниот хардвер, како и неговиот Kirin 655 Octa-core процесор и технологијата од 16 nm, нудат подобрени перформанси и намалена потрошувачка на енергија. Опремен со 3 GB RAM и 16 GB меморија, дури и најинтензивните корисници ќе уживаат во непречено искуство.

HUAWEI P9 lite 2017 Performance-Fingerprint 4.0

HUAWEI P9 lite 2017 Performance-Optimized
                File Management System HUAWEI P9 lite 2017 Performance-Optimized
                File Management System HUAWEI P9 lite 2017 Performance-Optimized
                File Management System HUAWEI P9 lite 2017 Performance-Optimized
                File Management System HUAWEI P9 lite 2017 Performance-Optimized
                File Management System HUAWEI P9 lite 2017 Performance-Optimized
                File Management System
Optimized File Management System

Excellent Audio Technology

Capture Your Life

12 MP BSI Основна камера

1.25 μm големина на пикселите

8 MP предна камера & Панорамен Selfie Moд

12 Megapixels
HUAWEI P9 lite 2017 Camera-12 Megapixels HUAWEI P9 lite 2017 Camera-12 Megapixels HUAWEI P9 lite 2017 Camera-12 Megapixels HUAWEI P9 lite 2017 Camera-12 Megapixels

1.25um Large Pixel Size

FAST FOCUS FAST FOCUS

Selfies, Improved

Ultra-Fresh Look Ultra-Fresh Look Ultra-Fresh Look

HUAWEI P9 lite 2017 ПЛАНОВИ ЗА ПАРТНЕРИ

: