• Ставање на памет во паметните телефони

  Внатре е quad-core процесор со голема брзина, што го прави овој smartphone попаметни и побрз, за да можете да добиете повеќе од животот.

 • Секој момент е сликан. Совршено.

  Можете да бидете сигурни за сликање на совршена слика, дури и во темна околина. Двојниот блиц ја подобрува силата и перформансите на апаратот, па вие сте во состојба да снимате повеќе совршени моменти.

 • Памет еднаков на убавина

  На 5 MP камера со двоен LED блиц, плус 2 MP предната камера е појачан со функцијата на паметна убавина камера, па може да се сликаат дури и подобри селфи фотографии.

 • Батерија која го држи чекорот со вас.

  Без оглед колку и да сте зафатени , секогаш ќе имате батерија која трае - благодарение на високиот капацитет од 1730 mAh батерија и режимот супер моќ за заштеда набатеријата и ултра-долга издржливост.

 • Лесно достаплив. Уште полесен да се користи.

  Едноставниот интерфејс, располага со минимално инвазивен интерфејс со големи фонтови и икони. Префинетиот дизајн го прави уште полесен за користење.

 • Допир на совршена елеганција.

  Со 3D ткаена текстура, на површините спортови со премиунм површина и е дизајниран со органска форма што е едноставно елегантно.