Повеќе од телефон, модeн уред.

Повеќе од телефон, модeн уред.

Благодарение на својата класична компактна рамка и елегантен дизајн, HUAWEI Y6 не е само лесен за користење и ергономски, но исто така, претставува и стилски изглед.

Гледањето е уживање

Гледањето е уживање

5-инчениот HD екран го прави 72% од големината на телефонот. Брилијантните бои и реалистичниот контрастот го прави овој уред задоволство да се гледа и користи.

Вашиот Ѕвезден Придружник, ден и ноќ

Вашиот Ѕвезден Придружник, ден и ноќ

Дневната светлина е убава, но светлината на месечината носи мистерија и чудење.
8-мегапикселна камера на HUAWEI Y6 може да ги фати вашите авантури во текот на ноќта.Камерата го прави возможно снимањето на прекрасни, висококвалитетни фотографии, дури и при слаба осветленост. "

Извонредно аудио искуство

Извонредно аудио искуство

Интегрираната звучна комора и двета вградени звучника создаваат звук кој навистина одекнува. Функции вклучувајќи 150% зголемување на волуменот и го прави никогаш да не пропуштите ниту еден детал кога ја слушате вашата омилена музика или гледате вашиот омилен филм на HUAWEI Y6.

Имајте контрола, многу е лесно

Имајте контрола, многу е лесно

HUAWEI Y6 обезбедува брзо, непречено и ефикасно корисничко искуство што ќе може да уживате преку целиот ден, без да се грижите за вашата батерија.

HUAWEI Y6 ПЛАНОВИ ЗА ПАРТНЕРИ