• Удобност во ваши раце

  HUAWEI Y625 е дизајниран со платно текстура и е прилагоден да биде најсоодветен и компактен уред, така што е лесен да се одржи и лесен за употреба

 • Побрз од брзо

  Уживајте со најбрзата 3G мрежана брзина, со симнување на брзина од 42 Mbps - 3 пати побрзо од HSDPA и 21 пати побрзо од WCDMA - кои ви дозволуваат да сурфате на интернет и симнување апликации со неверојатна брзина.

 • Шарени звуци на животот. Насликани

  Не пропуштајте ниту еден спектакуларен момент со snapshot-locked функцијата вградена во задната 8 MP камера со LED блиц + 2 MP предна камера. Уникатната аудио ноут функција ви дозволува да снимите шарени сликовити животи со звук.

 • Ви го доставува магичниот допир

  Само допрете го и нацртајте патека на заклучениот екранот, отклучете го и почнете ја апликацијата во склопот. Двоен допир за да се разбуди екранот, притиснете едно копче за да го заклучите и освојте го екранот како крал. Исто така, постојат 4 насоки за препознавање: горе, долу, лево и десно.

 • Поголем екран за поголеми инпресии. Гледајте повеќе со 5- inch екран

  FWVGA (854 × 480) резолуција, со прецизност изложена во 196 ppi и поддршка на 16 М бои за одлични перформанси на боја. Постои, исто така подобрување на видливоста на екранот под сончева светлина за 10% со специјализирани технологија и IPS екран.

 • Тајната супер моќ

  2000 mAh голем капацитет на батеријата е изграден со ниско-енергетски-конзумирачки чипови и компоненти, со кои се промовира батеријата значително. Во режим на супер моќ за заштеда, доволно е само 10% од капацитетот на батеријата да го одржи телефонот цел ден на основната употреба и режим на мирување.