Голем екран за максимално уживање

Голем екран за максимално уживање

5 инчниот екран става јасно супериоренo филмско уживање во дланката на вашите раце.

Супербрзи симнувања

Супербрзи симнувања

Со најновата технологија 4G LTE, ќе сурфате со брзина до 150 Mbps. Тоа значи HD видеото може да се симне за 45 секунди!

Фотографии кои стануваат живи

Фотографии кои стануваат живи

HDR камера и вградените филтри овозможуваат снимање на моменти во живописни бои. Можете дури и да снимате 10 секунди аудио белешка за секоја слика.

Повеќе моќ за вас

Повеќе моќ за вас

Нашите високо енергетски батерии и паметна технологија за штедење на енергија значи повеќе радост помеѓу полнењата.

Откријте ги нови патеки

Откријте ги нови патеки

Без разлика каде ќе ве однесат вашите авантури, секогаш ќе го најдете вашиот пат - благодарение на GPS / A-GPS и GLONASS позиционирање.

Нашиот најлесен телефон

Нашиот најлесен телефон

Едноставен интерфејс овозможува поврзување на работите кои ги сакате полесно од било кога. HUAWEI Y635 располага на нашата единствена Emotion UI 3.0 и Android 4.4.