Поддршка за HUAWEI FreeBuds

Започнете го вашето патување со FreeBuds

Користете ги FreeBuds со телефонот или часовникот

Поврзете ги FreeBuds со телефонот или часовникот за да уживате во сеопфатно аудиоискуство без ограничување од жици.

Дознајте повеќе
Полнете ги FreeBuds навреме

Дознајте како правилно да ги полните FreeBuds и кои информации ги даваат показателите на кутијата за полнење.

Дознајте повеќе
Nützliche Tipps für dich

Приспособете ги кратенките и поставките за откажување на шумот на FreeBuds во апликацијата AI Life.

FreeBuds Pro обезбедуваат избор од повеќе режими за откажување на шумот врз основа на вашата околина.

Дознајте како да ги чистите и одржувате вашите Freebuds и кутијата за полнење.

Повеќе прашања
Hyödyllisiä latauksia sinulle
Прирачник

Прирачник

Сѐ уште имате прашања за Смартфони? Вашите одговори може да ги најдете овде.

Сѐ уште имате прашања за Смартфони? Вашите одговори може да ги најдете овде.