Услуга за гаранција при патувања
Услуга за гаранција при патувања
Содржина на услугата
Добри вести! До 27 март 2022 година, клиентите кои патуваат во Кина можат да уживаат во услугата за гаранција за нивниот квалификуван HUAWEI уред во одредените центри за услуги во Кина.
Услугата за гаранција за патувања го прави вашето патување поудобно!
Модели со квалификуван уред
P40 P40pro P40lite
P40lite E Mate Xs Matepad pro
Сервисни центри
Оваа патна гаранција е достапна во сите провинции на Кина, опфаќајќи ги големите градови. Можете да ги најдете адресите на Услуги центри што учествуваат на:
Пронајдете сервисен центар :
Забелешка: Покрај брзата услуга, можете да ја повикате и нашата телефонска линија 950800 за да ја регистрирате и поштенската услуга.
Услови за услугата за гаранција при патувања за Huawei

HUAWEI обезбедува доброволно трговско гаранција за производи брендирани во HUAWEI во согласност со политиката за гаранција, која може да се најде на следнава адреса: https://consumer.huawei.com/ („Гаранцијата”).

Покрај Гаранцијата, HUAWEI ја нуди оваа дополнителна гаранција за патувања за подобните HUAWEI уреди за HUAWEI, во согласност со условите утврдени во овој документ („Гаранција за патување”).

Гаранцијата и оваа патна гаранција се обезбедени од HUAWEI Technologies Co., Ltd. или соодветната локална придружна компанија наведена на следнава адреса: https://consumer.huawei.com/ („HUAWEI” или „ние”). Гаранцијата, како и сите законски права и правни лекови, нема да бидат под влијание на патната гаранција.

1. Примена на патната гаранција
Оваа патна гаранција ја проширува територијата на гаранцијата и е применлива само доколку и во обем степен на независна и доброволно гаранција на HUAWEI се однесува на купениот HUAWEI уред. Willе дознаете дали и која гаранција се однесува на вашиот уред под споменатата врска.

2. Опфатени производи
- P40
- P40 Pro
- P40 Lite
- P40 Lite E
- Mate Xs
- Matepad Pro
HUAWEI уреди »)
HUAWEI го задржува правото да ги додава, менува или преименува премените HUAWEI уреди во секое време со ефект за иднината.

3. Подобност
Клиент има право да ја бара оваа Патничка гаранција за уредите HUAWEI купени во една од следниве земји за време на периодот на набавка:
- EU земји членки
- Исланд, Лихтенштајн, Велика Британија, Австрија, Турција, Канада, Украина, Норвешка, Израел, Северна Македонија, Молдавија, Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора и Албанија

4. Период на набавка
Оваа патна гаранција се применува само за HUAWEI уреди купени помеѓу 1 март 2020 година и 27 март 2022 година („Период на набавка”).

5. Предности на патната гаранција
Ако и во обем што оваа патничка гаранција се однесува на вашиот HUAWEI уред, покрај условите и гаранциите на Гаранцијата, може да ги побарате и услугите за гаранција во Кина, во согласност со Гаранцијата, каде што сте го купиле HUAWEI уредот. Список на дополнителни центри за услуги за оваа патна гаранција во Кина е достапна на следната адреса:
Бр. Провинција Град Име на продавницата
1AnhuiHefeiHuawei Customer Service Center, Huizhou Avenue Store
2AnhuiHefeiHuawei Customer Service Center, Hefei Baili Center Store
3BeijingBeijingHuawei Customer Service Center, Beijing Dongzhimen Donghuan Plaza Store
4BeijingBeijingHuawei Customer Service Center, Beijing Wudaokou Store
5BeijingBeijingHuawei Customer Service Center, Beijing Xuanwu Store
6FujianFuzhouHuawei Customer Service Center, Fuzhou Guanya Plaza Store
7FujianFuzhouHuawei Customer Service Center, Fuzhou Taijiang Baolong Plaza Store
8FujianXiamenHuawei Customer Service Center, Xiamen Intime Department Store International Trade Center Store
9GansuLanzhouHuawei Customer Service Center, Lanzhou Fangcaoyuan Store
10GuangdongZhuhai ShiHuawei Customer Service Center, Zhuhai, Gree Plaza Store
11GuangdongGuangzhouHuawei Customer Service Center, Guangzhou Zhujiang New Town Winter Plaza Store
12GuangdongDongguanHuawei Customer Service Center, Dongguan Dongcheng Store
13GuangdongGuangzhouHuawei Customer Service Center, Guangzhou Haizhu City Store
14GuangdongGuangzhouHuawei Customer Service Center, Guangzhou Fengxing Plaza Store
15GuangdongShenzhenHuawei Customer Service Center, Shenzhen Coastal City Store
16GuangdongShenzhenHuawei Customer Service Center, Shenzhen , Huaqiang Bei Hualianfa Store
17GuangdongShenzhenHuawei Customer Service Center, Shenzhen , Tian An Cloud Park Store
18GuangdongShenzhenHuawei Customer Service Center, Shenzhen Vientiane Store
19GuangdongShenzhenHuawei Customer Service Center, Shenzhen,Tian An Cloud Park Beta Store
20GuangxiNanningHuawei Customer Service Center, Nanning,Sanqi Plaza Store
21GuizhouGuiyangHuawei Customer Service Center, Guiyang, Taiwan Tower Store
22HainanHaikouHuawei Customer Service Center, Haikou Jinghuacheng Store
23HebeishijiazhuangHuawei Customer Service Center, Shijiazhuang Lehui City Store
24HebeishijiazhuangHuawei Customer Service Center, Shijia Zhuang Xin Branch International Plaza Store
25HebeiLangfangHuawei Customer Service Center, Langfang Guangyang Zheshang Plaza Store
26HenanZhengzhouHuawei Customer Service Center, Zhengzhou Jinshui East Road Store
27HenanZhengzhouHuawei Customer Service Center, Zhengzhou People's Park Store
28HeilongjiangHarbinHuawei Customer Service Center, Harbin Garden Street Store
29HeilongjiangHarbinHuawei Customer Service Center, Harbin Customs Street Store
30HubeiWuhanHuawei Customer Service Center, Wuhan Optical Valley Store
31HubeiWuhanHuawei Customer Service Center, Wuhan Jiefang Avenue Store
32HunanChangshaHuawei Customer Service Center, Changsha Furong Zhonglu Store
33HunanChangshaHuawei Customer Service Center, Changsha West Bus Station Store
34JilinChangchunHuawei Customer Service Center, Changchun, People's Street Center Store
35JiangsuSuzhouHuawei Customer Service Center, Kunshan World Trade Center Store
36JiangsuNanjingHuawei Customer Service Center, Nanjing Catherine Plaza Center Store
37JiangsuNanjingHuawei Customer Service Center, Nanjing Lianhuaqiao Store
38JiangsuSuzhouHuawei Customer Service Center, Shilu Store in Suzhou
39JiangxiNanchangHuawei Customer Service Center, Causeway Bay Plaza, Honggu, Nanchang
40JiangxiNanchangHuawei Customer Service Center, Nanchang Juzi Road Store
41LiaoningShenyangHuawei Customer Service Center, Shenyang, XiaobeiguanStreet Store
42LiaoningShenyangHuawei customer service center, Shenyang, Bailian Shopping Center Store
43LiaoningDalianHuawei Customer Service Center, Dalian Xi'an Road Store
44Inner MongoliaHohhotHuawei Customer Service Center, Hohhot, Wanda Plaza Store
45NingxiayinchuanHuawei Customer Service Center, Yinchuan South Gate Square Store
46QinghaiXiningHuawei Customer Service Center, Xinning Xinhua Shopping Store
47ShandongJinanHuawei Customer Service Center, Jinan, Baotuquan North Road Store
48ShandongQingdaoHuawei Customer Service Center, Li Cang Pedestrian Shopping Street Store
49ShandongYantaiHuawei Customer Service Center, Yantai Nanda Street Store
50ShandongQingdaoHuawei Customer Service Center, Qingdao Central Business area Store
51ShanxiTaiyuanHuawei Customer Service Center, Taiyuan, Pingyang Road Store
52ShanxiTaiyuanHuawei Customer Service Center, Taiyuan, Changzhi Road Store
53ShaanxiXi'anHuawei Customer Service Center, Xi'an Hi-Tech Golden Eagle Store
54ShaanxiXi'anHuawei Customer Service Center, Xi'an East Street Store
55ShanghaiShanghaiHuawei Smart Living Museum, Shanghai Aegean Store
56ShanghaiShanghaiHuawei Customer Service Center, Shanghai Lianhua International Store
57ShanghaiShanghaiHuawei Customer Service Center, Shanghai Caoxi North Road Store
58ShanghaiShanghaiHuawei Customer Service Center, Shanghai Zhongrong Building Store
59SichuanChengduHuawei Customer Service Center, Chengdu, Liangjiaxiang Store
60SichuanChengduHuawei Customer Service Center, Chengdu Branch, Huabei Road Store
61TianjinTianjinHuawei Customer Service Center, Tianjin International Shopping Mall Store
62TibetlhasaHuawei Customer Service Center, Lhasa,Tianhai Road Store
63XinjiangUrumqiHuawei Customer Service Center, Dianlin Road, Urumqi Store
64YunnanKunmingHuawei Customer Service Center, Kunming Tangzixiang Store
65YunnanKunmingHuawei Customer Service Center, Kunming Nanya Store
66zhejiangNingboHuawei Customer Service Center, Ningbo Tianyi Store
67zhejiangHangzhouHuawei Customer Service Center, Hangzhou Fengqi East Road Store
68zhejiangHangzhouHuawei Customer Service Center, Hangzhou Jiefang Road Store
69ChongqingChongqingHuawei Customer Service Center, Chongqing Guanyinqiao Store
70ChongqingChongqingHuawei CustomerService Center, Chongqing Daping Store
71ChongqingChongqingHuawei Customer Service Center, Jiefangbei Store in Chongqing Store

6. Покриеност на патната гаранција
Патната гаранција обезбедува иста услуга за покривање и гаранција како и Гаранцијата што се однесува на купениот уред, со следниве посебни услови:
6.1 Во отстапување од гаранцијата, клиентот не може да го врати HUAWEI уредот во Кина.
6.2 За услугите за гаранција што не се опфатени со Гаранцијата (вон гаранција), центрите за услуги можат да нудат услуги засновани врз основа на прописите и понудите за Кина. Условите за услуги на земјата каде клиентот ги купи HUAWEI уредите не се применуваат.
6.3 Ажурирањата на софтверот кои се однесуваат на услугата гаранција ќе бидат во согласност со земјата во која клиентот го купил уредот HUAWEI.

7. Примена на гаранцијата
Условите на Гаранцијата се применуваат соодветно, освен ако поинаку не е предвидено во условите на оваа патна гаранција. Ова особено вклучува покривање на Гаранцијата, како и исклучувања, постапка на Гаранцијата, ваша одговорност и ограничување на одговорноста на HUAWEI.

8. Закон за примена
Оваа патна гаранција подлежи на истиот закон како и гаранцијата.