find-model

За подобро корисничко искуство, ве молиме употребете ја последната верзија на Internet Explorer или користете друг интернет пребарувач.

Популарни резултати

  Предложени резултати

   внесете повеќе клучни зборови за пребарување

   Како да го најдете моделот?
   Откако ќе купите некој од нашите производи, може да ги погледнете следните чекори за да го најдете моделот на вашиот уред.(Различни видови и локација на специфични видови на продукти може да се разликуваат ,посебно наведениот телефон.   Мобилни телефони:      

   Отворете ја прво задната маска, и потоа отстранете ја батеријата, вие можете да ја забележите плочата со името на производот, бројот на производот треба да биде на плочата.

      

                                                   Стикови:    

   Името на производот може да биде веднаш на задната страна од вашата карта за податоци, или можеби ќе треба да го отстраните поклопецот за SIM картата за да го најдете. Моделот може да се најде на плочата.

          

                                        

   Home Media Devices:

   Името на производот е на задната страна на Вашиот уред. Моделот може да се најде на него.