1300 денари попуст на сервисна услуга

Повеќе грижа за вас

 • БЕСПЛАТНА ЗАШТИТНА
  ФОЛИЈА ЗА
  ВАШИОТ ЕКРАН

 • 1300 ДЕНАРИ ПОПУСТ
  НА СЕРВИСНА УСЛУГА

Сервисен центар

Обновете си го телефонот со кампањата
Повеќе грижа за тебе


БЕСПЛАТНА ЗАШТИТНА ФОЛИЈА ЗА ЕКРАН ПРИ СЕРВИСНА УСЛУГА

Подобра заштита за Вашиот екран.

Заштита на екранот се поставува бесплатно при сервисна услуга секој последен четврток и петок од месецот.

1300 ДЕНАРИ ПОПУСТ НА СЕРВИСНА УСЛУГА

Заштедете пари уште сега!

При посета на сервисниот центар за вон гаранциска поправка за време на кампањата „Повеќе грижа за тебе“, ќе добиете 1300 денари попуст на сервисната услуга.

 • БЕСПЛАТЕН ПРОТЕКТОР (ФОЛИЈА) ЗА ЕКРАНОТ НА СЛЕДНИВЕ МОДЕЛИ

 • HUAWEI P30 Pro, HUAWEI P30, HUAWEI P20 Pro, HUAWEI P20

 • HUAWEI P30 lite, HUAWEI Mate 20 lite, HUAWEI P20 lite, HUAWEI Mate 10 lite

 • HUAWEI Mate 20 Pro, HUAWEI Mate 20, HUAWEI Mate 10 Pro

 • HUAWEI P Smart 2019

 • HUAWEI Y6 2019, HUAWEI Y5 2019, HUAWEI Y6 2018, HUAWEI Y5 2018

  Услови и правила:

 • Кампањата "Повеќе грижи за вас" важи секој последен четврток и петок од месецот во овластен сервисен центар HUAWEI - Промограм, бул. Борис Трајковски ЕЕЗ. 72, 1000 Скопје-Кисела вода.

 • Кампањата "Повеќе грижа за вас" се применува само за корисници кои го посетуваат центарот за услуги на самото место.

 • Промена на заштитниот екран не е обезбедена во партнерската мрежа на HUAWEI, само во сервисниот центар на Бул. Борис Трајковски бр. 72, 1000 Скопје-Кисела вода.

 • Замена на заштитната фолија на екранот е достапна само за одредени уреди и само по услуга.

 • Секој клиент има право да учествува само еднаш.

 • Кампањата "Повеќе грижа за вас" не се применува на друга тековна промоција.

 • HUAWEI не е одговорен дали причините за кампањата се како виша сила, итн.

 • HUAWEI го задржува правото дефинитивно да ги објасни овие услови.

Помош и поддршка

FAQ

1. Кое е времетраењето на кампањата "Повеќе грижа за вас"?

Кампањата се одржува секој последен четврток и петок од месецот до крајот на 2021 година. Ако периодот на кампањата се совпадне со празници и сервисниот центар е затворен, кампањата се одложува и продолжува следниот работен ден.


2. Каде можам да ги користам кампањата "Повеќе грижам за вас"?

Кампањата се одржува во HUAWEI овластениот сервисен центар на бул. Борис Трајковски бр.72, Скопје.


3. Која е точната локација на сервисните центри?

За да дознаете кој е официјалниот центар за вашата земја, посетете го официјалниот сајт за вашата земја.

https://consumer.huawei.com/mk/support/service-center/


4. Што представува кампањата? 

За период на кампања, ако клиентот го посети HUAWEI сервисниот центар за консултации или поправка, тој / таа може да добие заштитник за екранот и попуст на услугата/поправката.


5. Како да станам дел од кампањата "Повеќе грижа за вас"?

Секој клиент може да ги посети нашите овластени центри за услуги на клиентите и да ја искористи понудата секој последен четврток и петок од месецот до крајот на 2021 година.


6. Може ли корисникот да донесе два или повеќе уреди за поправка?

Нема ограничувања.


7. Зошто услужниот центар во мојата област не учествува во оваа кампања?

Искрено ни е жал ако нема центар за услуги за клиентите на HUAWEI во близина на вас.


За повеќе информации, ве молиме контактирајте не преку:

Поддршка:

Разговор во живо: Кликни тука

Телефонска линија: 0800 555 50