За моделите: HUAWEI P10, HUAWEI P10 Plus, HUAWEI P9, HUAWEI P9 Plus, HUAWEI Mate 9 и HUAWEI Mate 9 Pro
3 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА

Добивате уште една година дополнителна гаранција на вашиот телефон после истекувањето на стандардните 2 години гаранција

3 МЕСЕЦИ ГАРАНЦИЈА НА ЕКРАНОТ

Добиј една бесплатна замена на екранот, за било какво оштетување на екранот на вашиот уред во текот на првите три месеци по купувањето .

3 МЕСЕЦИ ЗАМЕНА НА ТЕЛЕФОНОТ

Добиј една бесплатна замена на уредот наместо поправка , ако вашиот уред има хардверска грешка во периодот од првите три месеци по купувањето на уредот.

"GOLD MEMBER" VIP Сервис подлежи на конкретни критериуми и услови за применување. За повеќе информации видете во HiCare апликацијата, инсталирана на Вашиот телефон
  • Може да ја искористите услугата "GOLD MEMBER" VIP Сервис, кога ќе се регистрирате во HiCare апликацијата,која е инсталирана на Вашиот телефон во рамките од еден месец од датумот на купувањето на уредот.
  • Зачувајте валиден доказ (фискална) за купување на телефонот со соодветната дата на купувањето на телефонот,кој ќе ви е неопходен при искористување на "GOLD MEMBER" VIP Сервисот.