Поддршка за часовник HUAWEI

Започнете го вашето патување со часовникот HUAWEI

Вклучете ја музиката

Создавајте и управувајте со музички листи на часовникот. Следете го темпото на музиката додека џогирате, трчате или возите велосипед.

Дознајте повеќе
Менувајте ги лицата на часовникот според вашата желба

Користете го телефонот за да преземете и да го промените лицето на часовникот. Дури можете да ги претворите омилените слики во приспособени лица на часовникот.

Дознајте повеќе
Часовникот HUAWEI нека ви биде партнер за здравје

Часовниците HUAWEI сега може да ве следат на падините. Едноставно конфигурирајте неколку поставки и може да ги дознаете пулсот, потрошените калории, траењето на вежбањето и друго.

Користете го часовникот за да ја мерите вашата SpO2 во секое време и секаде. Проверете го телото за да бидете сигурни дека сѐ е во ред.

Носете го часовникот додека спиете за да добиете податоци за тоа колку долго спиете, за квалитетот на спиењето и друго. Потоа синхронизирајте го часовникот со телефонот за да добиете седмичен извештај.

Повеќе прашања
Hyödyllisiä latauksia sinulle
Прирачник

Прирачник

Сѐ уште имате прашања за Смартфони? Вашите одговори може да ги најдете овде.

Сѐ уште имате прашања за Смартфони? Вашите одговори може да ги најдете овде.