audio

HUAWEI MediaPad M2 8.0

Аудио извонредност

HUAWEI MediaPad M2 8.0 доаѓа со напредна аудио технологија која носи една нова димензија во вашето богатство од сите извори на забава.

HUAWEI MediaPad M2 8.0

Двојни Звучници

HUAWEI MediaPad M2 8.0 содржи аудио делови кои изгледаат многу поголемо од неговиот елегантен изглед. Тоа е затоа што овие двојни стерео звучници се за 42% поголеми од претходните генерации, кои нудат навистина страшна звучна моќ.

HUAWEI MediaPad M2 8.0

Голема комора

Целосно металната обвивка ги подобрува акустичните звуци со помош на големата звучна комора која го зголемува аудио квалитетот. Можете веднаш да ја забележите разликата: Филм музиката излегува од екранот, звучните ефекти се спектакуларни и музиката станува побогата, појасна и погласна.

HUAWEI MediaPad M2 8.0

harman / kardon

Да го доведете аудио квалитетот на врвно ниво, потребно е да се здружите со специјалистите од harman / kardon кои создаваат доживување што ги редефинира можностите за квалитетна музика на рачен уред. Со напредни аудио прилагодувања и Clari•Fi аудио технологијата, МediaPad репродуцира неворојатно реалистичен звук за музика, игри и филмови.

HUAWEI MediaPad M2 8.0

SmartPA

Smart Power Amplifier е акустична технологија наменета за high-end аудио уреди, и затоа ние ја вклучивме во HUAWEI MediaPad M2 8.0. SmartPA го засилува звукот и го намалува неговото изоблучувањето, обезбедува помалку шум во позадина и појасен звук за ушите.

HUAWEI MediaPad M2 8.0

SWS 2.0

Подобреното аудио на HUAWEI MediaPad M2 8.0 е надополнето преку додавање на пошироко звучно поле, што создава 180º сараунд звук и поширок стерео ефект.

Следна Неверојатна Визија