design

Зачудувачка Изработка
HUAWEI MediaPad M2 8.0

Зачудувачка Изработка

Со цел да бидат задржани убавината и прекраснотијата, целосно-металниот HUAWEI MediaPad M2 8.0 покажува дека можете да дизајнирате огромен производ кој изгледа и се чуствува одлично.

Зачудувачка Изработка
7.8 mm Тенок

7.8 mm Тенок

Совршен за прелистување или уживање во HD видеа, но е доволно голем за да го носите насекаде во вашиот џеб. HUAWEI MediaPad M2 8.0 ја содржи цела негова напредна технологија во 7.8 милиметарско тенко тело–светот на медиумските завави што се вклопува во вашата дланка.

метално тело технологија

метално тело технологија

Уникатното 99.5% метално тело на HUAWEI MediaPad M2 8.0 поставува нови стандарди за таблети. Деликатниот дизајн ја задоволува големата градба која се чувствува беспрекорно на допир.

Музика дизајн

Музика дизајн

Со своите нежно заоблени рабови и текстурираните линии инспирирани како резултат на музиката, HUAWEI MediaPad M2 8.0 е перфектна комбинација на визијата, естетиката и акустиката.

Музика дизајн
Следна Извонредно Аудио