design

Зачудувачка Изработка

Со цел да бидат задржани убавината и прекраснотијата, целосно-металниот HUAWEI MediaPad M2 8.0 покажува дека можете да дизајнирате огромен производ кој изгледа и се чуствува одлично.

HUAWEI MediaPad M2 8.0

7.8mm Тенок

Совршен за прелистување или уживање во HD видеа, но е доволно голем за да го носите насекаде во вашиот џеб. HUAWEI MediaPad M2 8.0 ја содржи цела негова напредна технологија во 7.8 милиметарско тенко тело – светот на медиумските завави што се вклопува во вашата дланка.

метално тело технологија

Уникатното 99.5% метално тело на HUAWEI MediaPad M2 8.0 поставува нови стандарди за таблети. Деликатниот дизајн ја задоволува големата градба која се чувствува беспрекорно на допир.

Музика дизајн

Со своите нежно заоблени рабови и текстурираните линии инспирирани како резултат на музиката, HUAWEI MediaPad M2 8.0 е перфектна комбинација на визијата, естетиката и акустиката. Хармонија во вашите раце

Следна Извонредно Аудио