visual

Amplify Your Excitement - HUAWEI MediaPad M2 8.0

Неверојатна Визија

Широкиот агол со 1920 x 1200 FHD дисплеј со подобрената технологија за сликата го прави вашето доживување на високо ниво.

8" FHD дисплеј

Сите 8 инчни од раб до раб FHD дисплеи се наменети да ви овозможат побогато визуелно доживување, без разлика дали играте, гледате или сурфате.

HUAWEI MediaPad M2 8.0
HUAWEI MediaPad M2 8.0
 • HUAWEI MediaPad M2 8.0
 • HUAWEI MediaPad M2 8.0
 • HUAWEI MediaPad M2 8.0

  Color Plus

  Интелегентната технологија за подобрување на бојата ви овозможува повеќе елегантни, убави и живописни бои со 20% подобрена сатурација.

  Sun View

  Кога сте надвор, HUAWEI MediaPad M2 8.0 автоматски се префрлува на Sun View режимот, каде се прилагодува контрастот и светлината на екранот за да можете полесно да читате или гледате видеа дури и на директна светлина.

  Eye Care

  Зачувајте го видот на вашите очи со Eye Care режимот, со што се намалуваат за 50% зраците на сината светлина за порелаксирано визуелно доживување, особено кога читате или гледате.

 • HUAWEI MediaPad M2 8.0
 • HUAWEI MediaPad M2 8.0
 • HUAWEI MediaPad M2 8.0
Следна Ослободете ја Моќта.