Живописни бои. Убаво прикажани

Живописни бои. Убаво прикажани

Еден oncell IPS дисплеј репродуцира над 90% од Adobe RGB палетата бои за реализација на посветли бои и контрасти. Со 16 M вистински WSVGA екран во боја, исто така може да добиете јасен приказ на сликата додека 178° широкоаголниот поглед го прави природно ротирачкиот екран.

Тенкото сега е потенко

Тенкото сега е потенко

Фино дизајнирано лесно метално компактно тело кое е неверојатно тенко 8.5 милиметри и тежи само 278 грами, го прави ултра-пренослив и ултра-лесен за носење во вашата торба или џеб.

Пробијте ги ограничените брзини на интернетот

Пробијте ги ограничените брзини на интернетот

HUAWEI МediaPad T1 7.0 може да работи како ваш телефон и ваш таблет. Бескрајното уживање во онлајн можностите е побрзо со 3G и Wi-Fi конекциите како и со поддршката на поврзувањето со високо-брзите мрежи и високо квалитетните говорни повици.

Придвижуван за долготрајна радост

Придвижуван за долготрајна радост

Батеријата од 4100 mAh е изградена да издржува долго време, и ви овозможува повеќе од 300 часови во мирување па затоа вашиот таблет секогаш е подготвен кога ви треба. Сурфајте на интернет до 8 часа, или гледајте неколку филмови ( до 12 часа) без да се грижите за полнење.